איגוד תעשיות המזון


איגוד תעשיות המזון בהתאחדות התעשיינים מייצג את כלל יצרני המזון בישראל.

באיגוד חברים כ- 200 מפעלי מזון ומשקאות, המייצרים מגוון רחב של מוצרים.

האיגוד פועל לקידום תעשיית המזון הישראלית, תוך שימת דגש מיוחד על סיוע למפעלים קטנים ובינוניים ועל יצירת סביבה עסקית תומכת ליצרנים. 

האיגוד פועל  למען שיפור הסביבה העסקית של יצרני המזון, בשילוב עם יחידות מטה ההתאחדות, תוך כדי הקפדה על ייצוג מקצועי של מגוון ענפי המזון והחברות השונות ברמה הרוחבית, ענפית ופרטנית.

האיגוד פועל בשני מישורים עיקריים:

  • במישור המאקרו - למען כלל תעשיית המזון על ענפיה בפעילות עם הרגולטורים השונים והרשויות הסטטוטוריות.
  • במישור המיקרו - מתן מענה נקודתי ליצרני המזון השונים, באמצעות קשת רחבה של שירותי האיגוד ומטה ההתאחדות.

בנוסף לפעילות במישור הרוחבי והפרטני, באיגוד מתקיימת פעילות לזיהוי, הצפה וטיפול באתגרים ייחודיים לענפי המזון השונים.

הנהלת האיגוד קובעת את המדיניות ודרכי הטיפול בנושאים רוחביים ודנה בבעיות שוטפות וכלל ענפיות הניצבות בפני היצרנים. בהנהלת האיגוד, הנבחרת באסיפה כללית, מיוצגות חברות קטנות, בינוניות וגדולות.

וועדות המתקיימות באיגוד תעשיות המזון: ועדה מקצועית, ועדת רגולציה, ועדת כשרות, ועדת תדמית.  

בין הפורומים המתקיימים באיגוד תעשיות המזון:

  • פורומים רוחביים כגון: פורום הצלת מזון, פורום בתי קירור בתעשייה.
  • פורומים ענפיים כגון: פורום שמן הזית, פורום יצרני הבשר, פורום המשקאות הכוהליים, פורום היין,  פורום גלידה ועוד.

יו"ר האיגוד: מר שלום זידלר, יו"ר מועצת מנהלים, קבוצת ויסוצקי. 


בעלי תפקידים:

$exprt['txt_title']

שם: עו"ד גליה שגיא

תפקיד: מנהלת איגוד תעשיות המזון

כתובת: המרד 29, תל אביב

טלפון: 03-519838
050-5559291

$exprt['txt_title']

שם: עדי אבן חן

תפקיד: מנהלת תחום מוצרים יבשים

כתובת: המרד 29, תל אביב

טלפון: 03-5798747
054-5611316

$exprt['txt_title']

שם: רותם אסף

תפקיד: מנהלת תחום מוצרים מצוננים, קפואים וכוהליים.

כתובת: המרד 29, תל אביב

טלפון: 03-5198764
054-5352728

$exprt['txt_title']

שם: איריס קונורטי

תפקיד: מזכירת האיגוד

כתובת: המרד 29 תל אביב

טלפון: 03-5198837
052-3550839

לוח אירועים