תקנים להתייחסות

  • ביקורת ציבורית  - ת"י 58 חלק 2.0: שימורי ירקות כבושים או מוחמצים:מלפפונים-  טיוטה
    התייחסות ניתן להעביר אלינו עד ליום ה- 27/2/19 אך ורק על גבי טופס הערות
  • ביקורת ציבורית  - ת"י 1291 - רכב להובלת מוצרי מזון בטמפרטורה מבוקרת- טיוטה
    התייחסות ניתן להעביר אלינו עד ליום ה- 4/9/18 אך ורק על גבי טופס הערות
     
  • ביקורת ציבורית לרויזיה 650-1-0 עיסת קקאו ועוגת קקאו- טיוטההתייחסות ניתן להעביר אלינו עד ליום ה- 7/8/18 אך ורק על גבי טופס הערות
     
  • ביקורת ציבורית לרויזיה לת"י 650 חלק 3.0: חמאת קקאו- טיוטה
    התייחסות ניתן להעביר אלינו עד ליום ה- 7/8/18 אך ורק על גבי טופס הערות
     
  • ביקורת ציבורית לרויזיה 216-0-0 שמני מאכל צמחיים- טיוטה
    התייחסות ניתן להעביר אלינו עד ליום ה- 5/8/18 אך ורק על גבי טופס ההערות
  • הצעת גיליון התיקון מספר 10 לתי 1145 סימון מזון ארוז מראש, לעיון ולהערות הציבור- טיוטה
    התייחסות ניתן להעביר אלינו עד ל-27.5.18, אך ורק על גבי טופס ההערות.
  • ביקורת ציבורית לגליון תיקון מספר 1 לת"י 1003-1-2 שחרור עופרת וקדמיום מכלים הבאים במגע עם מזון: כלים קרמיים, כלים קרמיים-זכוכיתיים וכלי הגשה מזכוכית - גבולות מותרים- טיוטה
    התייחסות ניתן להעביר אלינו עד ליום ה- 10/4/18 אך ורק על גבי טופס ההערות
  • ביקורת ציבורית לרויזיה 285-0-0 מוצרי חלב מותססים- טיוטה
    התייחסות ניתן להעביר אלינו עד ליום ה- 10/5/18 אך ורק על גבי טופס ההערות
     
  • ביקורת ציבורית לרויזיה 285-0-0 ג"ת 5 מוצרי חלב מותססים- טיוטה
    התייחסות ניתן להעביר אלינו עד ליום ה- 10/5/18 אך ורק על גבי טופס ההערות
     
  • ביקורת ציבורית לגליון תיקון 1743-0-0 גבינות קשות למחצה- טיוטה
    התייחסות ניתן להעביר אלינו עד ליום ה- 15/418 אך ורק על גבי טופס ההערות
     
  • ביקורת ציבורית לגליון תיקון 1361-0-0 גבינות מלוחות-טיוטה
    התייחסות ניתן להעביר אלינו עד ליום ה- 15/4/18 אך ורק על גבי טופס ההערות
     
  • ביקורת ציבורית לגליון תיקון 323-0-0 חמאה-טיוטה
    התייחסות ניתן להעביר אלינו עד ליום ה- 15/4/18 אך ורק על גבי טופס ההערות
     
  • ביקורת ציבורית לגליון תיקון 244-0-0 שמנת חמוצה-טיוטה
    התייחסות ניתן להעביר אלינו עד ליום ה- 15/4/18 אך ורק על גבי טופס ההערות
     
  • ביקורת ציבורית לגליון תיקון 237-0-0 שמנת מתוקה- טיוטה
    התייחסות ניתן להעביר אלינו עד ליום ה- 15/4/18 אך ורק על גבי טופס ההערות
     
  • ביקורת ציבורית לגליון תיקון 115-0-0 גבינות לבנות רכות- טיוטה
    התייחסות ניתן להעביר אלינו עד ליום ה- 15/4/18 אך ורק על גבי טופס ההערות
  • ביקורת ציבורית להצעה 2202-1-0 דרישות מיקרוביולוגיות למוצרי מזון מוצרי מזון לתינוקות: הערות יתקבלו עד ליום 22/3/18.

  • ביקורת ציבורית להצעת רוויזיה לת"י 877 חלק 1.0: ירקות מוקפאים: הערות יתקבלו עד ליום  22/01/2018.

  • ביקורת ציבורית להצעות הרוויזיה לתקני שימורי הדגים ת"י 291 חלקים 1, 2 ו- 3: הערות יתקבלו עד ליום 19/11/2017.
  • פניתו של הממונה על התקינה בדבר החלפת התקן הרשמי ת"י 262 : להתייחסות עד ל-1/10/2017.