השאירו פנייתכם כאן, ונציגינו יצרו עמכם קשר בהקדם!
♦ביקורת ציבורית - ת"י 58 חלק 2.0: שימורי ירקות כבושים או מוחמצים:מלפפונים- טיוטה
התייחסות ניתן להעביר אלינו עד ליום ה- 27/219 אך ורק על גבי טופס הערות
♦ביקורת ציבורית - ת"י 730 - מוצרי עגבניות משומרות- טיוטה
התייחסות ניתן להעביר אלינו עד ליום ה- 12/2/19 אך ורק על גבי טופס הערות
♦ביקורת ציבורית - ת"י 1291 - רכב להובלת מוצרי מזון בטמפרטורה מבוקרת- טיוטה
התייחסות ניתן להעביר אלינו עד ליום ה- 4/9/18 אך ורק על גבי טופס הערות
♦ביקורת ציבורית לרויזיה 650-1-0 עיסת קקאו ועוגת קקאו- טיוטה
התייחסות ניתן להעביר אלינו עד ליום ה- 7/8/18 אך ורק על גבי טופס הערות
♦ביקורת ציבורית לרויזיה לת"י 650 חלק 3.0: חמאת קקאו- טיוטה
התייחסות ניתן להעביר אלינו עד ליום ה- 7/8/18 אך ורק על גבי טופס הערות
♦ביקורת ציבורית לרויזיה 216-0-0 שמני מאכל צמחיים- טיוטה
התייחסות ניתן להעביר אלינו עד ליום ה- 5/8/18 אך ורק על גבי טופס ההערות
♦ביקורת ציבורית לרויזיה 285-0-0 מוצרי חלב מותססים- טיוטה
התייחסות ניתן להעביר אלינו עד ליום ה- 10/5/18 אך ורק על גבי טופס ההערות
♦ביקורת ציבורית לרויזיה 285-0-0 ג"ת 5 מוצרי חלב מותססים- טיוטה
התייחסות ניתן להעביר אלינו עד ליום ה- 10/5/18 אך ורק על גבי טופס ההערות
♦ביקורת ציבורית לגליון תיקון 1743-0-0 גבינות קשות למחצה- טיוטה
התייחסות ניתן להעביר אלינו עד ליום ה- 10/5/18 אך ורק על גבי טופס ההערות
♦ביקורת ציבורית לגליון תיקון 1361-0-0 גבינות מלוחות-טיוטה
התייחסות ניתן להעביר אלינו עד ליום ה- 10/5/18 אך ורק על גבי טופס ההערות
♦ביקורת ציבורית לגליון תיקון 323-0-0 חמאה-טיוטה
התייחסות ניתן להעביר אלינו עד ליום ה- 10/5/18 אך ורק על גבי טופס ההערות
♦ביקורת ציבורית לגליון תיקון 244-0-0 שמנת חמוצה-טיוטה
התייחסות ניתן להעביר אלינו עד ליום ה- 10/5/18 אך ורק על גבי טופס ההערות
♦ביקורת ציבורית לגליון תיקון 237-0-0 שמנת מתוקה- טיוטה
התייחסות ניתן להעביר אלינו עד ליום ה- 10/5/18 אך ורק על גבי טופס ההערות
♦ביקורת ציבורית לגליון תיקון 115-0-0 גבינות לבנות רכות- טיוטה
התייחסות ניתן להעביר אלינו עד ליום ה- 10/5/18 אך ורק על גבי טופס ההערות
♦ביקורת ציבורית להצעה 2202-1-0 דרישות מיקרוביולוגיות למוצרי מזון מוצרי מזון לתינוקות
התייחסות ניתן להעביר אלינו עד ליום ה- 22/3/18 אך ורק על גבי טופס הערות.
♦הצעה לת"י 6417 חלק 0.0: סילאן
1) טיוטת התקן
2) טופס הערות
הערות יתקבלו עד ליום 03/02/2018 אך ורק על גבי הטופס המצורף.
♦ביקורת ציבורית להצעת רוויזיה לת"י 877 חלק 1.0: ירקות מוקפאים:
1) טיוטה לת"י 877 חלק 1.0: ירקות מוקפאים.
2) טופס הערות.
התייחסות ניתן להעביר אלינו עד ליום ה- 22/01/2018 אך ורק על גבי טופס ההערות.
♦ביקורת ציבורית להצעות הרוויזיה לתקני שימורי הדגים ת"י 291 חלקים 1, 2 ו- 3:
1) ת"י 291 חלק 1: שימורי דגים: כללי: טיוטה, טופס.
2) ת"י 291 חלק 2: שימורי דגים: שימורי טונה ובוניטו: טיוטה, טופס.
3) ת"י 291 חלק 3: שימורי דגים: שימורי סרדינים: טיוטה, טופס.
הערות יתקבלו עד ליום 19/11/2017 אך ורק על גבי הטפסים המצורפים.
| הצהרת פרטיות | תנאי שימוש באתר | הצהרת נגישות | מפת אתר |
כל הזכויות שמורות להתאחדות התעשיינים בישראל,רח' המרד 29, ת"א, ת"ד 50022, מיקוד 6150001
אנו עושים שימוש ב"עוגיות" (Cookies) על מנת לשפר את השירותים שאנו מעניקים לך וכדי להתאים את האתר להעדפותיך האישיות. בשימוש באתר אתה מסכים כי נעשה שימוש ב"עוגיות". לפרטים נוספים, לרבות אודות שינוי ההגדרות הנוגעות לשימוש ב"עוגיות", ראה את מדיניות הפרטיות שבאתר