פורום מנכ"לים

מפגש פורום מנכ"לים הראשון לשנת 2021

המפגש יתקיים ב"מילק אנד האני"  - מפעל הוויסקי עטור הפרסים ויכלול

סיור במפעל וטעימות וויסקי

ואת הרצאתה המרתקת של פרופ' ורדה שלו בנושא בו בינה מלאכותית

וביג דאטה מסייעים בפרסונליזציה 
 

סדר יום
15:30 - 16:00
התכנסות ומינגלינג
16:00 – 16:10
דברי פתיחה

יו"ר איגוד תעשיות המזון דודי מנביץ ומנהלת איגוד המזון עו"ד גליה שגיא

16:10 – 16:30
גל מנכ"ל מילק אנד האני על המפעל החדשני והתנהלות בימי קורונה

טעימות וויסקי והרצאה קצרה על המפעל החדשני והתנהלות בימי קורונה

16:30 - 17:30
פרופ' ורדה שלו

על ההכרח ביצירת חדשנות בכל תחום: גם בתחומים שמרניים. על האופן בו בינה מלאכותית וביג דאטה מסייעים בפרסונליזציה 
פרופ ורדה שלו - חוקרת ויזמת בתחום הביגדאטה ברפואה תספר על ההשפעה העצומה של ביגדאטה על הרפואה

17:30 - 18:00
סיור במפעל הוויסקי וטעימות

מחכים לראותכם