סיוע להגברת בטיחות המזון ואיכותו - GMP


פרטי המענק
  • שם המענק
    סיוע להגברת בטיחות המזון ואיכותו - GMP
  • מטרת המענק
    הגברת בטיחות המזון ואיכותו
  • תנאי סף 1
    יצור בשר, דגים או ללא גלוטן
  • תנאי סף 2
    מחזור מכירות עד 100 מיליון ש"ח
  • תנאי סף 3
    עד 100 עובדים
  • רשות אחראית
    הסוכנות לעסקים קטנים ובינוניים
פרטים ליצירת קשר
  • שם
    דניאל פינטו / עומר ברוך
  • טלפון
    03-5198802 / 03-5198805
  • אימייל
    danielp@industry.org.il/ omerb@industry.org.il
תאור המענק

מטרת התכנית היא להעניק סיוע להגברת בטיחות המזון לעסקים שהם מפעלים שמייצרים בשר דגים ומוצרים נטולי גלוטן ביישום תכנית בטיחות במזון.

במסגרת התכנית ינתנו מענקים בשווי של 50% מהתכנית המאושרת ועד תקרה של 250 א' ש"ח.

תנאי סף נוספים:

לא היה אישור על עמידה בתקן GMP ו/או תכנית לבטיחות מזון בשלוש השנים האחרונות

לחוזר המנכ"ל של התוכנית