השאירו פנייתכם כאן, ונציגינו יצרו עמכם קשר בהקדם!
♦התייעצות ציבורית: פנייתו של הממונה על התקינה בדבר אישור שינוי התקן הרשמי ת"י 1145 (פרסום ג"ת מס' 9)- להתייחסותכם:
להלן פנייתו של הממונה על התקינה בדבר אישור שינוי התקן הרשמי כלהלן:
ת"י 1145 – סימון מזון ארוז מראש (יולי 1982), לרבות ג"ת מס' 2 (ספטמבר 1989), ג"ת מס' 3 (יולי 1995), ג"ת מס' 4 (יוני 1996), ג"ת מס' 5 (דצמבר 2000), ג"ת מס' 6 (מאי 2002), ג"ת מס' 7 (ספטמבר 2008), ג"ת מס' 8 (פברואר 2013) (יוחלפו) על ידי פרסום גיליון התיקון מס' 9 (ספטמבר 2018);
התייחסות ניתן להעביר אלינו עד לתאריך ה-25.10.18.
ניתן לעיין בטיוטת התקן באתר מכון התקנים:
http://ibr.sii.org.il/IBRSystemWEBClient/index.html#/standards/3
♦התייעצות ציבורית: פנייתו של הממונה על התקינה בדבר אישור החלפת התקן הרשמי ת"י 407- להתייחסותכם:
להלן פנייתו של הממונה על התקינה בדבר אישור החלפת התקן הרשמי כלהלן:
ת"י 407 – בירה (מאי 2002);
במקומו יבוא:
ת"י 407 – בירה, משקאות על בסיס בירה, משקאות בתוספת בירה ומשקאות מאלט (פברואר 2018);
התייחסות ניתן להעביר אלינו עד לתאריך ה- 28.10.18.
ניתן לעיין בהצעת התקן באתר מכון התקנים:
http://ibr.sii.org.il/IBRSystemWEBClient/index.html#/standards/3
♦התיקון ה-13 לחוק התקנים - הודעות הממונה על התקינה - להתייחסותכם:
♦התייעצות ציבורית: פנייתו של הממונה על התקינה בדבר החלפת התקן הרשמי ת"י 1318:
ת"י 1318 – יין (1988) , לרבות ג"ת מס' 1 (1994) ;
במקומו יבואו:
ת"י 1318 חלק 1 – יין, משקאות המבוססים על יין ומשקאות המבוססים על תוצרת הגפן: הגדרות ותהליכים (2018) ;
ת"י 1318 חלק 2 – יין, משקאות המבוססים על יין ומשקאות המבוססים על תוצרת הגפן: דרישות ושיטות בדיקה (2018)
ניתן לעיין בהצעת התקן באתר מכון התקנים: http://ibr.sii.org.il/IBRSystemWEBClient/index.html
הערות ניתן להעביר אלינו עד ל- 1.5.18 בשעות הבוקר. בטיוטת התקן ניתן לצפות באתר מכון התקנים תחת לשונית תקנים רשמיים בתהליך אישור משרד הכלכלה והתעשייה.
♦פנייתו של הממונה על התקינה בדבר אישור החלפת התקן הרשמי ת"י 1006:
ת"י 1006 – מרציפן (2001);
במקומו יבוא:
ת"י 1006 – מרציפן (2015);
התייחסויות ניתן להעביר אלינו עד לתאריך ה-8.4.18.
ניתן לעיין בהצעת התקן באתר מכון התקנים:
http://ibr.sii.org.il/IBRSystemWEBClient/index.html
♦פנייתו של הממונה על התקינה בדבר הסרת רשמיות מת"י 1071:
ת"י 1071 – משקאות לא-כוהליים (2002), לרבות גיליונות התיקון ;
התייחסות יש להעביר אלינו עד לתאריך ה-22.2.18.
ניתן לעיין בתקן הקיים באתר מכון התקנים:
http://ibr.sii.org.il/IBRSystemWEBClient/index.html
♦פנייתו של הממונה על התקינה בדבר החלפת התקן הרשמי ת"י 1318 – יין (1988) , לרבות ג"ת מס' 1 (1994) ;
במקומו יבואו:
ת"י 1318 חלק 1 – יין, משקאות המבוססים על יין ומשקאות המבוססים על תוצרת הגפן: הגדרות ותהליכים (2018) ;
ת"י 1318 חלק 2 – יין, משקאות המבוססים על יין ומשקאות המבוססים על תוצרת הגפן: דרישות ושיטות בדיקה (2018)
קישור לצפייה בטיוטות באתר מכון התקנים- http://ibr.sii.org.il/IBRSystemWEBClient/index.html#/standards/3
התייחסות ניתן להעביר אלינו עד לתאריך ה-20.2.18.
♦ אכרזות בדבר הסרת רשמיות מתקנים רשמיים- ת"י 54 ות"י 1248:
מצ"ב הפרסום ברשומות בדבר הסרת הרשמיות מהתקנים הבאים:
ת"י 54- בסיסים להכנת משקאות
ת"י 1248- אבקות להכנת משקאות
♦ פניתו של הממונה על התקינה בדבר החלפת התקן הרשמי ת"י 262 :
ת"י 262 – מוצרי פסטה (2003);
במקומו יבוא:
ת"י 262 –פסטה (2015);
להלן קישור לטיוטת התקן כפי שהועברה לממונה על התקינה.
התייחסות ניתן להעביר אלינו עד לתאריך ה-1.10.17.
| הצהרת פרטיות | תנאי שימוש באתר | הצהרת נגישות | מפת אתר |
כל הזכויות שמורות להתאחדות התעשיינים בישראל,רח' המרד 29, ת"א, ת"ד 50022, מיקוד 6150001
אנו עושים שימוש ב"עוגיות" (Cookies) על מנת לשפר את השירותים שאנו מעניקים לך וכדי להתאים את האתר להעדפותיך האישיות. בשימוש באתר אתה מסכים כי נעשה שימוש ב"עוגיות". לפרטים נוספים, לרבות אודות שינוי ההגדרות הנוגעות לשימוש ב"עוגיות", ראה את מדיניות הפרטיות שבאתר