אכרזת שינויים בתקינה הרשמית מס' 62 - 19/07/2009

ת"י 5930 – חלב ומוצרי חלב – שיטות בדיקה

בא במקום התקנים:

ת"י 526 – בדיקות מיקרוביולוגיות של חלב ומוצריו: כללית של חיידקים בצלחת פטרי

ת"י 550 – בדיקות מיקרוביולוגיות של חלב ומוצריו: ספירה של מושבות חיידקים מקבוצת הקוליפורם.

ת"י 563 – בדיקות מיקרוביולוגיות של חלב ומוצריו: בדיקת פוספאטזה לפי השיטה המהירה של שרר

ת"י 627 – בדיקות חלב ומוצריו: תכולת השומן בגבינה לפי השיטה הבוטירומטרית (לפי וון גוליק)

ת"י 628 – בדיקות מיקרוביולוגיות של חלב ומוצריו: נטילת דוגמות והכנת דוגמות מעורבות לבדיקה

ת"י 662 – בדיקות חלב: קביעת נקודת הקיפאון

ת"י 1242 – בדיקות מיקרוביולוגיות של חלב ומוצריו: ספירת שמרים ועובש

 

ובמקום הסעיפים והפרקים הדנים בשיטות הבדיקה בתקנים הישראליים האלה:

 

ת"י 55 – חלב פרה גולמי

ת"י 115 – גבינות לבנות רכות

ת"י 237 – שמנת מתוקה

ת"י 244 – שמנת חמוצה

ת"י 284 – חלב פרה לשתיה

ת"י 285 – מוצרי חלב מותססים

ת"י 323 – חמאה

ת"י 1361 – גבינות מלוחות

ת"י 1743 – גבינות קשות למחצה

 

 

 

האכרזה על הרשמיות, שינויה, או הסרתה, תכנס לתוקף כעבור חודשיים מיום פרסומה ברשומות.  כידוע, עם הכרזת הרשמיות יחול איסור מוחלט לייצר, לשווק או למכור את המוצרים הנ"ל אם אינם עומדים באופן מוחלט בדרישות התקן או הסעיפים עליהם הוכרזה הרשמיות.

 

   ·   את התקנים או גיליונות התיקון ניתן להזמין במכון התקנים הישראלי, רחוב חיים לבנון 42 תל-אביב, טלפון 03-6465154.

 

   ·   המעוניינים להעיר את הערותיהם מתבקשים לפנות בדחיפות, לממונה על התקינה -
מר גרישה דייטש, משרד התמ"ת, רח' בנק ישראל 5, קרית  בן גוריון, ירושלים.
טלפון 02-6662295, פקס 02-6662943

 

 

הדפסשלח לחבר
עזרה וכלים
התאחדות לשירות העסק שלך

מקדמים כחול לבן "מטה מיוצר בישראל"
ריכוז תלונות של יצרנים לגבי אפלייתם
לרעה,מול מוצרי ייבוא.טיפול בתלונות
מפעל הנתקל בהעדפת רכש מתוצרת חוץ
שלא על בסיס מחיר ואיכות.
ניהול פעולות הסברה לטובת
המפעל או המוצר.ועוד...
לפרטים נוספים

 

דרונט בניית אתרים
תוכן ושיווק אינטרנטי 
Bookmark and Share