כנס "השוק המקצועי – 2011 FS" - יתקיים ב- 27.3.2011

16/03/2011

כנס "השוק המקצועי – 2011 FS"     

הכנס הארצי  השנתי החמישי של ענף ההסעדה  " השוק המקצועי – 2011 FS " בחסות איגוד תעשיות המזון בהתאחדות התעשיינים יתקיים ב – 27 במרץ, 2011, במרכז הכנסים Avenue.

 

הכנס, יערך במתכונת של יום דיונים מרוכז ויכלול סדנאות, הרצאת מליאה, רב שיח בכירים  בתחום ההסעדה וארבעה מושבי נושא שכל אחד מהם יוקדש לתחום יעודי בשוק המקצועי.

 

בכנס ייטלו חלק  מרצים בכירים וידונו בו היבטים ניהוליים ומקצועיים המתייחסים לעולם התוכן של הספקים, הלקוחות ונותני השירותים בשוק ההסעדה המקצועי- חברות הסעדה, מסעדות, בתי קפה, אירועים, אירוח וכד'.

 

במליאת הכנס,  ינתח מר איל ינאי מנכ"ל BdiCoface את שוק ההסעדה המקומי.

מר ניר אילני, מנכ"ל יוניליוור פודסולושיינס ישראל יציג תוצאות מחקר בינלאומי שנערך ע"י יוניליוור פודסולושיינס והקיף יותר מ 7 מדינות, אשר בדק את תפיסות הסועדים בנושא צריכת מזון מחוץ לבית ומתייחס לחשיבות שהלקוחות מעניקים להחלטות שלהם בנושאי איכות, תמורה ובריאות.

כמו כן יתקיים רב שיח בכירי הענף בנושא השוק המקצועי- עולם של ריכוזיות, תחרותיות,יצרים ומחירים בהשתתפות מר ניר אילני - מנכ"ל יוניליוור פודסולושיינס ישראל, מר יריב ארדון – מנכ"ל אסם נסטלה פרופשיונל, גב' רינת אשכנזי - מנכ"ל תנובה שף, איל לביא - שף ובעלים רוקח 73, מר חיים שפיגל- מנהל אגף מזון, משקאות ורכש חברת מלונות דן, מר עדי שטראוס  יו"ר עדי'ס לייף סטייל ובהנחיית גב' סיון קלינגבייל -  עורכת מגזין דה מרקר.

 

בין מושבי הכנס:

חדשנות, מגמות וטרנדים בשוק המקצועי - בראשות מר ניר אילני, מנכ"ל יוניליוור פודסולושיינס ישראל.  המושב, אשר יעסוק בחדשנות, מגמות וטרנדים בשוק המקצועי, יתרכז בדברים המעניינים את כולנו – מהו הדבר הבא בשוק המזון המקצועי? מה אני צריך לעשות (ולמה) ע"מ להגדיל את מספר הסועדים בעסק שלי? אילו מגמות צפויות בשנים הקרובות בשוק הישראלי? האם אלו שהיו הן שיהיו? אלה חלק מהשאלות עליהן ידונו במושב ובסדנא הקולינארית הייחודית אותה יוביל השף גילי חיים. בין הדוברים במושב: גב' חגית עברון, עיתונאית פנאי וקולינאריה בעיתון "גלובס" ▪  דר' אורית וולף, מנכ"לית Creative Business Solutions.

 

time machine  היֹּה, היה, יהיה – בראשות גב' רינת אשכנזי מנכ"ל תנובה שף. במושב יבחנו העבר, ההווה והעתיד של הענף הקולינארי המקצועי במספר היבטים.  בין הדוברים במושב:

שף יאיר פיינברג ▪ שף ישראל אהרוני ▪ גב' הילה אלפרט, עיתון ישראל היום  ומגישת  טלוויזיה.

השוק מקצועי  דור 4 - איך לגרום ללקוחות שלכם לעשות לכם LIKE ?   בראשות מר יואב בר, מנהל ערוץ מוסדי, החברה המרכזית למכירות ולהפצה. עד היום התמודדות בשוק המקצועי הייתה עם FOOD COST , LABOR COST , ניהול והכשרת עובדים, עבודה עם ספקים, פיתוח ושדרוג התפריט ועוד, היום, כאשר כמות מכשירי SMART PHONE  מתקרב ל1M  ועם השתלטות FACEBOOK על חיינו אנו חייבים להשתתף בשיח הדיגיטלי, ולמצוא את מקומו הייחודי של העסק

 

שלנו שם . כולם מדברים רבות על השימוש ברשת החברתית ובאפליקציות אך מעטים אלו ש"קופצים למים". מטרת המושב היא לסקור את הטרנדים בשוק זה, לשמוע את אלו שכבר עושים את זה ולראות שאפשר וצריך לפעול במרחב הוירטואלי.  בין הדוברים במושב: מר יצחק סער, מנהל תחום, אגף שיווק קמעונאי, החברה המרכזית למכירות ולהפצה ▪ מר תימור גורדון, מנכ"ל arc אינטראקטיב ומנהל תחום digital marketing בפובליסיס ישראל ▪ גב' אהובה תורג'מן, מנכ"ל שותף  BBB burgus burger bar

 HORECA – התמודדות עם אתגרים: בין תרות לעליות מחירים - בראשות מר חיים שפיגל, מנהל אגף מזון, משקאות ורכש חברת מלונות דן . המושב ידון  בחידושים בהסעדת עובדים, קייטרינג, אירוח ומלונאות. בין המרצים במושב: מר חיים שפיגל מנהל אגף מזון, משקאות ורכש חברת מלונות דן ▪ שף גיא פרץ, יזם קולינארי, בעלים של חברת גי אפ אנד בי סרוויס ▪ גב' אנדריאה (דושי) לייטרסדורף, בעלים דלאל המסעדה והקונדיטוריה

בסיום היום תתקיימנה סדנאות חוויתיות מקצועיות:

סדנת מבשלות בירה בינלאומיות, קרלסברג / יוניליוור פודסולושיינס ישראל  - טעימת בירה חוויתית ומקצועית - בהנחיית מר שחר הרץ, בעלים של חברת Beyond Beer &  וגילי חיים, שף ראשי יוניליוור פודסולושיינס ישראל.

סדנת קצבים חוויתית  בהנחיית יוסי אלסברג, שף תנובה שף.

*(ההשתתפות בסדנאות מותנת ברישום מוקדם לסדנא – מספר המקומות מוגבל)

 

קהל יעד:

הכנס מיועד למנהלים ובעלי תפקידים מהמגזרים השונים בשוק המקצועי הכוללים: יצרני מזון וספקים, חברות הסעדה, מסעדות, קייטרינג , בתי מלון, בתי קפה, ספקי ציוד   ושירותים לענף, שפים, יועצים קולינארים, טכנולוגים ומהנדסי מזון.

 

 

להרשמה לכנס: לחצו כאן

 

רצ"ב תוכנית הכנס:

 

 

תוכנית הכנס  תוכנית הכנס
הדפסשלח לחבר
עזרה וכלים
התאחדות לשירות העסק שלך

מייעצים לך בענייניי עבודה ויחסי עבודה

·  ייעוץ שוטף למפעלים בכל הנוגע
   לחוקי העבודה וליחסי עבודה 
   הן במישור הקיבוצי והן
   במישור הפרטני

·  מעורבות בהליכי חקיקה בכנסת
   ובוועדותיה.

·  טיפול במימוש חוקים,
   תקנות וצווים,
   מול גורמים ממשלתיים.ועוד...

לפרטים נוספים

 

 

דרונט בניית אתרים
תוכן ושיווק אינטרנטי 
Bookmark and Share