הכנס הרביעי לחידושים במזון – שילוב כוחות

20/01/2011

תעשייה פוגשת אקדמיה

 

הכנס הרביעי לחידושים במזון יתקיים ביום חמישי 20 בינואר משעה 08:00-16:00 באולם אריוביץ,

קמפוס הפקולטה לחקלאות, האוניברסיטה העברית ברחובות.

בפתיחת הכנס, יציג מר Cooperhouse Lou את מודל החדשנות של אוניברסיטת Rutgurs בארה"ב.

 

הרצאות המליאה יכללו את הרצאתו של דר' בוקשפן על פולימרים אנטי בקטריאלים מהפכניים של

חברת אופגון הישראלית ואת הרצאתו המרתקת של דר' עידו ברסלבסקי על חלבונים מונעי הקפאה

ושימושים אפשריים בתעשיית המזון.

 

חלקו השני של הכנס, יוקדש לסדנאות שיאפשרו חשיפה והתנסות בחידושים במגוון נושאים:

  • מיקרוביולוגיה של מזון
  • אנליזה של מזון
  • חומרי גלם חדשניים
  • אריזה
  • סטיביה כתחליף סוכר טבעי

 

כל משתתף יוכל להשתתף בשלוש סדנאות שיתקיימו במעבדות הפקולטה לחקלאות.

 

קהל היעד מורכב מאנשי אקדמיה ומחקר, טכנולוגים וחברי צוות פיתוח, משווקים ומנהלים בתעשיית

המזון המעוניינים להיחשף לחידושים בתחום, להעשיר את הידע ולפגוש את מובילי התחום בארץ.

ההרצאות תהיינה ברובן בשפה העברית.

 

ההרשמה מראש באתר: www.reg.it/foodlab

 

ההרשמה לסדנאות החל מה- 1 בינואר.

 

עלות הכנס הינה 350 ₪ 

 

 

 

רצ"ב ההזמנה לכנס:

 

 הזמנה לכנס הרביעי לחידושים במזון 20.1.2011  הזמנה לכנס הרביעי לחידושים במזון 20.1.2011

הדפסשלח לחבר
עזרה וכלים
ההתאחדות לשירות העסק שלך

מקדמים כחול לבן "מטה מיוצר בישראל"
ריכוז תלונות של יצרנים לגבי אפלייתם
לרעה,מול מוצרי ייבוא.טיפול בתלונות
מפעל הנתקל בהעדפת רכש מתוצרת חוץ
שלא על בסיס מחיר ואיכות.
ניהול פעולות הסברה לטובת
המפעל או המוצר.ועוד...
לפרטים נוספים

דרונט בניית אתרים
תוכן ושיווק אינטרנטי 
Bookmark and Share