סקר התפלגות ההוצאה על מזון לפי סוגי נקודות מכירה – מרץ 2009

5/04/2009

לכבוד

חברי איגוד  תעשיות המזון בהתאחדות התעשיינים

 

 

שלום רב,

 

הנדון: סקר התפלגות ההוצאה על מזון לפי סוגי  נקודות מכירה מרץ  2009

 

 

איגוד תעשיות המזון בהתאחדות התעשיינים עורך מזה מספר שנים סקר העוסק בהתפלגות ההוצאה על מזון לפי סוגי נקודות מכירה במגזר היהודי בישראל.

 

הסקר נערך פעמיים בשנה.

 

מצ"ב לעיונכם הסקר אשר נערך ב   מרץ 2009

 

בסקר זה נבחנו, בנוסף, הנושאים הבאים:

 

ü       שינוי בהרגלי הצריכה במטרה לחסוך.

ü       מודעות וצריכה של מותגים פרטיים של רשתות השיווק

ü       תדירות ביצוע הקנייה העיקרית ושינויים שהתרחשו או לאו בתדירות

 

 

 (*)     הסקר נמצא באתר האינטרנט של התאחדות התעשיינים – איגוד תעשיות המזון          www.industry.org.il    במדור מידע ענפי  - סקרים, ומיועד לחברי ההתאחדות בלבד.

חברי איגוד  תעשיות המזון  יכולים לעיין/"להוריד" את הסקר  בהכנסת שם משתמש וסיסמא שסופקו לכם בעבר.

מי שאין בידיו את שם המשתמש והסיסמא מוזמן לשלוח דואר אלקטרוני ל – food@industry.org.il , והפרטים יישלחו אליכם בדואר חוזר.

 

 

 

אנו בטוחים שתמצאו עניין ושימוש בתוצאות הסקר.

 

 

 

 

 

בברכת חג פסח שמח וכשר,

 

 

 

 

 

צביקה   גולדשטיין

מנהל איגוד תעשיות המזון

 

הדפסשלח לחבר
עזרה וכלים
התאחדות לשירות העסק שלך

מייעצים לך בענייניי עבודה ויחסי עבודה

·  ייעוץ שוטף למפעלים בכל הנוגע
   לחוקי העבודה וליחסי עבודה 
   הן במישור הקיבוצי והן
   במישור הפרטני

·  מעורבות בהליכי חקיקה בכנסת
   ובוועדותיה.

·  טיפול במימוש חוקים,
   תקנות וצווים,
   מול גורמים ממשלתיים.ועוד...

לפרטים נוספים

 

 

דרונט בניית אתרים
תוכן ושיווק אינטרנטי 
Bookmark and Share