אודות איגוד המזון

איגוד תעשיות המזון בהתאחדות התעשיינים הינו גוף מקצועי חזק ורב השפעה המוביל של תעשיות המזון בישראל
30/12/2008

 

איגוד תעשיות המזון בהתאחדות התעשיינים הינו גוף מקצועי חזק ורב השפעה המוביל של תעשיות המזון בישראל.

באיגוד חבריםכ-150 מפעלים המייצגים את עיקר תפוקת תעשיית המזון בישראל. האיגוד ממומן בידי התעשייה ותפקידו לייצג את האינטרסים של חברי האיגוד בהיבט הכולל ובהיבט הפרטני בקשת רחבה של נושאים, החל מייצוג מול הרגולאטורים השונים ועד לטיפול במגוון נושאים הקשורים למפעל הבודד העולים מתוך העבודה בשטח.

במסגרת האיגוד פועלות שלוש ועדות:

הוועדה המקצועית- העוסקת בנושאי תקינה, תקנות וחקיקה בתחום המזון

ועדת השיווק – העוסקת בתחומי מידע על השוק המקומי

ועדת סחר חוץ - האוספת נתונים ומגבשת עמדות לקראת חתימה על הסכמי סחר כן מתקיימים במסגרת האיגוד: ימי עיון, סקרים, מידע סטטיסטי על הענף ונושאים רבים ומגוונים נוספים.

את פעילות איגוד תעשיות המזון מנחה הנהלה המורכבת מ-15 תעשיינים שנבחרת אחת לשנתיים, ובראשה יושב התעשיין רוני קוברובסקי.

האיגוד נמצא בקשר עם מרבית הגופים המקבילים לו במדינות האיחוד האירופי.

 

הדפסשלח לחבר
עזרה וכלים
התאחדות לשירות העסק שלך

עושים עסקים באינטרנט
הפניות והזדמנויות עסקיות באינטרנט
הסכם עם מאגר העסקים הארצי
IB2B   
מאגר העסקים הארצי המציע
הזדמנויות עסקיות בארץ ובחו"ל.

במאגר יותר מ- 32,000 חברות
ועסקים המקיימים בו פעילות ערה.ועוד..

לפרטים נוספים

דרונט בניית אתרים
תוכן ושיווק אינטרנטי 
Bookmark and Share