יום עיון בנושא חדשנות ואוטומציה באריזת מוצרי מזון וחקלאות - 21.12.2010

מכון האריזה בשיתוף עם חב' מולטיואק העולמית יקיים בתאריך 21.12.10 יום עיון בנושא: חדשנות ואוטומציה באריזת מוצרי מזון וחקלאות, בבית התעשיינים, רח' המרד 29, ת"א, קומה 16, אולם ע"ש מרק מושביץ, שעות 09:30-14:45. הרצאת אורח מיוחדת: השף ניר צוק

על סדר יום

 

09:30-09:45   
דברי פתיחה - חנן ארד- מכון אריזה-stage packaging

09:45-10:30   
מגמות עולמיות בשיווק מוצרים חקלאיים –
מר אלי פיינגולד, אגרקסקו

10:30-11:15   
הארכת חיי מדף של פירות וירקות באמצעות טכנולוגיית
  -  Fresh Safe אילן אמיתי , מנכ"ל מולטיואק ישראל

11:15-11:30  
הפסקת קפה

12:15-11:30  
מגמות וחידושים אחרונים בתחום פתרונות האריזה- מר ברנארד לאבו, צרפת,
יועץ בכיר במולטיואק העולמית

12:15-13:00  
יישומים של אריזות גמישות בשיטת הטרמופורמינג משולבות נייר - מר מגנוס
יעקובסון, שבדיה, סמנכ"ל מכירות חברת  FLEXTRUS

13:00-13:45
"אריזה בעולמו של שף" –
השף ניר צוק

מחיר למשתתף 380 (כולל מע"מ)

 

נא להסדיר התשלום עד מועד יום העיון 21.12.2010

 

13:45-14:45 
ארוחת צהריים

 

מחיר למשתתף 380 ש"ח (כולל מע"מ), יש להסדיר את התשלום עד למועד יום העיון 21.12.2010

 

 

הזמנה ליום עיון בנושא חדשנות ואוטומציה  הזמנה ליום עיון בנושא חדשנות ואוטומציה

תאריך 21/12/2010 - 22/12/2010
מיקום בית התעשייה, קומה 16, אולם ע"ש מרק מושביץ
הדפסשלח לחבר
עזרה וכלים
דרונט בניית אתרים
תוכן ושיווק אינטרנטי 
Bookmark and Share