מבזק מוצש- ראש, ולא זנב. לחברי אגוד תעשיות המזון

20/09/2014

שבוע טוב.

גילוי דעת: פינה חדשה עבורכם  תופיע מדי שבוע במבזק (ובאתר) בה מאמרים מדעיים עדכניים, חשובים ומעניינים. השבוע, לכבוד החג הארוך ופוטנציאל ההשמנה...:-):  Are You Prepared for Obesity Litigation?  מאת: Daniel E. Chefitz, Anthony T. Pavel, Robert J. Bittman, and Gerald P. Konkel. פורסם ב-FOOD TEGNOLOGY September 2014, Volume 68, No.9. מוזמנים לשתף אותנו בחומר מקצועי שאתם נתקלים בו. במקביל נשתדל לסכם עבורכם (בעבריתJ) מאמרים אלה. התעדכנו באתרhttp://www.israel-food.org.il/vaada.htm.

 

תחרות "ראש-בראש", לכבוד השנה החדשה:

אנו מתכננים פעילות נוספת בעמוד הפייסבוק שלנו במסגרתה, יעלו לדו קרב בכל פעם צמד מוצרים אהובים של היצרנים שלנו באותה קטגוריה (ותחת אותו יצרן), שיתחרו זה בזה ראש בראש על אהבת הקהל. כל יצרן יוכל לבחור את צמד המוצרים שהוא מעמיד לדו קרב והגולשים יתבקשו לבחור בתגובות מה המוצר המנצח ולהסביר למה. הפרס: מארז ענק במשלוח הביתה של המוצר אותו בחר. מעניין אתכם? דברו איתנו  mazon@industry.org.il

 

רגולציה: חוק עידוד התחרות במזון

עדכונים שהתקבלו השבוע מהממונה על ההגבלים- טיוטות להערות הציבור. שימו לב, שימו לב..., על פניו נראה שמדובר בשינויים משמעותיים... העבירו אלינו בדחיפות התייחסותכם:

 

·        טיוטה להערות הציבור כללים לפי סעיף 7(ג) לחוק קידום התחרות בענף המזון, התשע"ד-2014פטור לפעולות ולהסדרים שעניינם מחיר לצרכן

 

·        טיוטה להערות הציבור כללים לפי סעיף 7(ג) לחוק קידום התחרות בענף המזון, התשע"ד-2014 פטור לפעולות ולהסדרים שעניינם סידור מצרכים בחנות של קמעונאי גדול

 

עם הממונה על ההגבלים וצוותו. אצלנו, ב-22 לאוקטובר, בשעה 11:00. מוזמנים להעביר אלינו שאלות שלכם שתרצו לקבל עליהן תשובה מהממונה: food@industry.org.il

 

"עשה ואל תעשה"- הדרכות כלליות לעובדים, עם עו"ד כורש. בעקבות פנייתכם, המפגש שתוכנן ל-28.9 נדחה, והוא יתקיים ב-26 לאוקטובר. ללא תשלום לחברי האיגוד בלבד. פרטים והרשמה..mazon@industry.org.il

 

"לומדים מהנסיון":

על חשיפות וסיכונים לבעלי תפקידים בתעשיית המזון. אצלנו, 30/10 בשעה 10:00. עם עו"ד נגה רובינשטיין. שותפה, ראש מחלקת רגולציה ותחרות. גולדפרב זליגמן ושות. לחברים בלבד. להרשמה ולפרטים נוספים:adie@industry.org.il

 

 

פעילות תת ענפית/פורומים מקצועיים:

 

תקנים לביקורת הציבור: 

·        מי שתייה ארוזים או מבוקבקים תקן ישראלי 1501 (חלק 1+2): מים מינרליים טבעיים, מי שתייה (שאינם מים מינרליים טבעיים):
http://www.industry.org.il/?CategoryID=306&ArticleID=11955 ,http://www.industry.org.il/?CategoryID=306&ArticleID=11956

·        שולחן עגול עם מנכ"ל מועצת החלב- שאלות, תשובות וכל מה שבינהן. יום שני, 29/09 אצלנו, בשעה 10:00 .להרשמה : Food@industry.org.il

·         כיצד ניתן לזהות דבש תקני?  מתוך אתר מכון התקנים: http://www.sii.org.il/44-7173-he/SII.aspx?pos=2

 

שימו לב,

·        "שעת קבלה טכנולוגית"- בעקבות החג, המרכז המקצועי יגיע ביום שלישי הקרוב (ולא ברביעי).לתאום: Food@industry.org.il

 

 

הערכות לאסיפת חברים- 30 נובמבר:

חברי וועדת המכינה להכנת האסיפה הכללית הם (ראו פרק 4, תקנון איגוד תעשיות המזון): חגית אדלר (בונג'ור), איתי  ברק (מחלבות גד), אבי שריקי (קוסקוס מזון), אורן רביד (התאחדות) ואנכי.  התפקידים העומדים לבחירה יהיו: יו"ר האיגוד, וועדת ביקורת, נציגי האיגוד לנשיאות/וועד פועל. מספר הנציגים העומדים לבחירה והקריטריונים להצבעה יפורסמו בתחילת אוקטובר בהתאם להנחיות שנקבל מיו"ר וועדת הכספים של ההתאחדות.  שימו לב, תקנון האיגוד נמצא באתר האינטרנט שלנו www.israel-food.org.il  

 

תעשיין אחד (שלנו) בשבוע:

מכירים את הוופלים של מן?  יודעים שהם מייצרים ברמלה? חברה משפחתית קטנה וחמהhttp://www.industry.org.il/_UploadsCl/dbsAttachedFiles/MAN.pdf רוצים ללמוד עוד על היצרנים הקטנים שלנו?:http://www.israel-food.org.il/selfi.html

 

סחר חוץ:  סיוע בשיווק מוצרים לקהילות יהודיות ולתומכי ישראל בחו"ל. למידע נוסף:food@industry.org.il

 

ואל תגידו שלא ידעתם...:

לראיה...- אורן רביד החל להרכיב משקפיים. ובכן, זה לא ממש הולם אותו... אך העיקר שהוא רואה טוב עכשיו...:-).

 

שנה טובה!

איציק תמיר                     אורנית רז

וצוות המזון

הדפסשלח לחבר
עזרה וכלים
התאחדות לשירות העסק שלך

עושים עסקים באינטרנט
הפניות והזדמנויות עסקיות באינטרנט
הסכם עם מאגר העסקים הארצי
IB2B   
מאגר העסקים הארצי המציע
הזדמנויות עסקיות בארץ ובחו"ל.

במאגר יותר מ- 32,000 חברות
ועסקים המקיימים בו פעילות ערה.ועוד..

לפרטים נוספים

דרונט בניית אתרים
תוכן ושיווק אינטרנטי 
Bookmark and Share