מבזק מוצ"ש- לחברי איגוד תעשיות המזון

8/06/2014

שבוע טוב,

אנו יוצאים לדרך עם פרוייקט ה"טעמים שעושים את ישראל". סדרת מפגשים עם מובילי דעה ושפים ידועים על מנת לאפשר לחברים- ובמיוחד לקטנים והבינוניים שבינינו- להעשיר את הידע, לגרות את המחשבה ולהוביל לקידום ופיתוח מוצרים מענייניים. נתחיל עם השף דוחול, בנצרת, נמשיך  עם השף ישראל שווילי במטבח הגרוזיני. עם טל מתוקו נלמד על המטבח האתיופי ואפילו נגלה, עם  השף יונתן בורוביץ, שאוכל פולני, הוא (קצת) פחות גרוע ממה שחשבנו J. צפו להפתעות נוספות.

 

רגולציה

מחר- יום א' (8/06/2014), בועדת השרים לענייני חקיקה, הצעת חוק לקידום התחרות ולצמצום הריכוזיות (תיקון - קביעת תאגיד שאינו מדווח או שותפות כחברת שכבה), התשע"ד-2014. ח"כ יצחק כהן (פ-2302-19).

 

חוק לפיקוח על איכות המזון ולתזונה נכונה במוסדות חינוך, התשע"ב-2012 (מ/717)- אנו מגבשים את עמדת האיגוד לקראת הדיון הקרוב בוועדת החינוך של הכנסת. ראו פרוטוקול של ישיבת הוועדה הקודמתhttp://www.industry.org.il/?CategoryID=306&ArticleID=11451. אנא לתשומת לבכם: חוק זה  מתייחס גם לתרומות. לפיכך, תתכן השפעה על מדיניות התרומות של היצרנים למוסדות חינוך. חברות שעדיין לא פנו אלינו מתבקשות לעשות זאת בדחיפות: mazon@industry.org.il.

 

אצלנו ב"לומדים מהניסיון"

רישום פטנטים בתחום המזון: איך עושים את זה? 22 ליולי, 15:00-16:30, אצלנו באיגוד.

 

אוכלים דרך העיניים? טכניקות לצילום מזון, מותגים, השקות, ופרסומות. הרצאה תינתן ע"י דן פרץ, מצלמי האוכל המובילים בארץ. http://danp.co.il/home/ .

30 יולי, 15:00-16:30, אצלנו באיגוד.

 

הטעמים שעושים את ישראל: כיוונים והתפתחויות בתעשיית המזון המקומית:

·        עם השף, דוחול ספאדי- מסעדת "דיאנה" בנצרת. 25 ליוני, 15:00-16:30.

·        עם השף ישראל שווילי, מסעדת ראצ'ה בירושלים. 8 יולי, 15:00-16:30.

·        עם השף יונתן בורוביץ, קפה 48, נחלת בנימין, בת"א. 6 באוגוסט, 15:00-16:30.

לתשומת לבכם, הפעילות מיועדת לחברי האיגוד בלבד, ללא תשלום, בהרשמה מראש: mazon@industry.org.il

 

תעשיין אחד (שלנו) בשבוע- והפעם, על החברה שהיתה הראשונה שהביאה לנו את ה"אוטו גלידה" לארץ: http://www.industry.org.il/_UploadsCl/dbsAttachedFiles/kfir.pdf

כנס מזון בעידן החדש 2014, 16/17 יוני. לא נרשמתם? תוכנית הכנס: http://www.industry.org.il/_UploadsCl/dbsAttachedFiles/food2014%281%29.pdf?SearchParam. רכישת כרטיסים דרך חברת נתיב יועצים. שימו לב, קיימת הנחה משמעותית לחברי האיגוד.

פורומים ענפיים

פורום יצרני בשר/תוצרת מן החי בנושא הכנות לקראת הביקורת של האיחוד האירופי   http://www.industry.org.il/?CategoryID=306&ArticleID=11452

התמודדות עם מחלת הניוקאסל והתמודדות עם החרם על תוצרת ישראלית. 1 ביולי, 16:00 -14:00. לפרטים נוספים והרשמה אנא פנו אל אורן orenr@industry.org.il

 

ואל תגידו שלא ידעתם...:

עדי אבן-חן הצטרפה אל הצוות שלנו. לעדי הכרות מגוונת ורבת שנים עם תעשיית המזון. נאחל לה כולנו בהצלחה! הדוא"ל שלה: adie@industry.org.il

 

שלכם,

איציק תמיר                     אורנית רז

וצוות המזון
הדפסשלח לחבר
עזרה וכלים
התאחדות לשירות העסק שלך

מייעצים לך בענייניי עבודה ויחסי עבודה

·  ייעוץ שוטף למפעלים בכל הנוגע
   לחוקי העבודה וליחסי עבודה 
   הן במישור הקיבוצי והן
   במישור הפרטני

·  מעורבות בהליכי חקיקה בכנסת
   ובוועדותיה.

·  טיפול במימוש חוקים,
   תקנות וצווים,
   מול גורמים ממשלתיים.ועוד...

לפרטים נוספים

 

 

דרונט בניית אתרים
תוכן ושיווק אינטרנטי 
Bookmark and Share