מבזק עצמאות חגיגי, לחברי איגוד תעשיות המזון - 3.5.2014

3/05/2014

 

שבוע טוב.

עולים לאוויר- לכבוד אירועי יום העצמאות אנו מעלים הערב דף  פייסבוק  בו נוכל לעדכן, לספר ולחשוף את הדברים הנהדרים של התעשייה שלנו. מוזמנים לעשות לנו LIKE. איגוד תעשיות המזון.

 

חוגגים 66 - תעשיית מזון ישראלית:

רואים-מבינים- טועמים:

איך בושלה הבירה בארץ ישראל החל מהאלף השלישי לפני הספירה? איך קשורה טחנת המלח להגשמת החזון הציוני?  איך קקאו הופך לשוקולד? כיצד הענבים הופכים ליין? כיצד מכינים במבה? מה הדרך שעושה החלב ממכון החליבה ועד למקרר? איך נולד המשקה המפורסם בעולם? מה ההבדל בין בית בד עתיק למודרני? עוד ועוד במרכזי המבקרים שלנו שפתוחים למשך שבוע חינם לציבור. כל הקודם זוכה.

http://www.industry.org.il/_UploadsCl/dbsAttachedFiles/YDT_2014_04_25.pdf

 

ואל תפספסו- מוסף חג מיוחד מוקדש לתעשיית המזון שלנו בידיעות אחרונות.

 

רגולציה

היבטים משפטיים- חוק עידוד התחרות במזון. בהמשך לפגישה שקיימנו עם הכלכלן הראשי במשרד הממונה על ההגבלים, ד"ר אסף אילת, נקיים "שולחן עגול"  בנוגע להיבטים המשפטיים של החוק, בהשתתפות הממונה, פרופ' גילה ועו"ד אורי שוורץ, היועץ המשפטי במשרד. המפגש הנו אופרטיבי ומיועד  ליועצים המשפטיים של החברים באיגוד. 22 למאי , 10:00 ל-12:00. להרשמה: mazon@industry.org.il

 

פורומים מקצועיים/פעילויות ענפיות:

תו היגד ללחם, לחמניות ופיתות מקמח מלא- עדכון ממשרד הבריאות להנחיה 57042712 מתאריך 3/12/2012. על מנת להגביר את צריכת מוצרי הלחם מקמח מלא על ידי הציבור יאפשר משרד הבריאות ליצרן העומד בתנאים להשתמש בתו/ סמל נושא היגד. http://www.industry.org.il/?CategoryID=306&ArticleID=11323

 

דרושים נציגים לוועדות מקצועיות:

·        מחית פרי (לתעשיית המאפים) [ת"י 1253] לכתיבת רוויזיה

·        תבלינים וירקות מיובשים.- לוועדה טכנית 523

לפרטים נוספים ניתן לפנות ל: orenr@industry.org.il

 

אצלנו ב"לומדים מהנסיון":

 

בין עולם המודיעין לעולם העסקים – עם נפתלי גרנות, סגן ראש המוסד לשעבר. ההרצאה תתקיים ב 20/5 בשעות,  16:00-17:30 . לחברי האיגוד, בהרשמה מראש בלבד.

שינוי סיווג מכס רטרואקטיבי: התחלואה, והתרופה המשפטית.  יום רביעי, 21.5 בין השעות 10:00-12:00. לפרטים נוספים ניתן לפנות orenr@industry.org.il, או tomer@industry.org.il

 

GMP (תנאי ייצור נאותים)– היערכות מפעלי מזון קטנים/ בינוניים לדרישות המתקדמות באיכות ובטיחות מזון. לעיונכם, המצגת שהוצגה השבוע ע"י רוברט סגל, http://www.industry.org.il/?CategoryID=306&ArticleID=11338

 

כנס מזון בעידן החדש-

 

מועד אחרון לבקשת מלגות/פרסים,  9 מאי:

 

מלגות לסטודנטים מצטיינים במקצועות המזון מהפריפריה: טופס נמצא באתר האינטרנט.

 

פרס מצוינות טכנולוגית- לטכנולוגים של המזון שתרמו תרומה משמעותית בקידום ופיתוח התחום הטכנולוגי בתעשיית המזון בישראל.

 

מלגות להכשרה מקצועית במפעלים קטנים/בינוניים:

4 מלגות לעובדים מתעשיית המזון להכשרה מקצועית במפעלים קטנים/בינוניים, בפריפריה (עדיפות לאזור פיתוח א'), לצורך הכשרה מקצועית במקצועות נדרשים בתעשיית המזון כגון: חשמלאי, מסגר, רתך, טכנאי קרור, טכנאי בקרה או כל מקצוע אחר רלוונטי.

 

פרס עבור מפעל חיים (תעשייה)- יוענק למי שתרם לקידומה וצמיחתה של תעשיית המזון בארץ.

 

פרס עבור מפעל חיים (אקדמיה)- יוענק למי שתרם למחקר ופיתוח תעשיית המזון בארץ והכשיר דורות של סטודנטים.

 

לפרטים נוספים: oreng@industry.org.il טלפון:  0509478853  

 

ואל תגידו שלא ידעתם...:

הנחה משמעותית לחברי איגוד ברכישת כרטיסים לכנס  כנס מזון בעידן החדש.  להרשמה:

http://www.nativyoatzim.co.il/conference.asp?m_id=14

 

שלכם,

איציק תמיר                     אורנית רז

וצוות המזון

הדפסשלח לחבר
עזרה וכלים
התאחדות לשירות העסק שלך

עושים בית ספר לתעשייה 
 המכללה לניהול בתעשייה
 עריכת מגוון ימי עיון, קורסים וסדנאות
 לבעלי התפקידים בהנהלות
 מפעלי התעשייה לצורך העשרה
 וקניית כלים ומיומנויות בתחומי פעילותן
 ההכשרות מתקיימות בשיתוף ובהנחיית
 גופים מקצועיים מהמובילים במשק,
 ומותאמות במיוחד לקהל היעד 
  לפרטים נוספים

 

 

דרונט בניית אתרים
תוכן ושיווק אינטרנטי 
Bookmark and Share