כנס סנסוריקה 2013

 

עולם החישה והחושים הפך בעשור האחרון לנדבך מרכזי בהצלחה של כל מוצר חדש המגיע למדפי הסופרמרקט. יישומים של טכנולוגיות מתקדמות ושיטות מחקר ואבחון חדשות האיצו את התפתחות התחום והביאו אותו להישגים מרשימים בתחומי המחקר והפיתוח של מוצרים חדשים, שיווק, בקרת איכות וכיו"ב. על רקע ההתפתחויות והחדשנות שאפיינו את התחום הסנסורי בשנים האחרונות, יוקדש השנה הכנס לדיון באתגרים, במגמות ובהזדמנויות החדשות שמציע התחום הסנסורי לתעשיית המזון ומוצרי הצריכה תוך דגש על חידושים וחדשנות.

 

הכנס יכלול הרצאות מליאה וסדנאות שיוקדשו למגוון נושאים בתחומי הטעם והחישה וצפויים ליטול בו חלק כ- 250 משתתפים מתחומי השיווק, הטכנולוגיה של מזון, אבטחת ובקרת איכות, צוותי מחקר ופיתוח נציגים של תעשיות המזון ומוצרי הצריכה ושירותים תומכי ענף דוגמת מעבדות כימיה ומיקרוביולוגיה, יצרני ציוד מדידה ובקרה, מכוני מחקר וכדומה.

 

 

טופס רישום לכנס סנסוריקה 2013   טופס רישום לכנס סנסוריקה 2013
סדר יום לכנס סנסוריקה 2013  סדר יום לכנס סנסוריקה 2013

תאריך 17/02/2013 08:30 16:00
מיקום מרכז הכנסים בכפר המכביה
הדפסשלח לחבר
עזרה וכלים
ההתאחדות לשירות העסק שלך

מקדמים כחול לבן "מטה מיוצר בישראל"
ריכוז תלונות של יצרנים לגבי אפלייתם
לרעה,מול מוצרי ייבוא.טיפול בתלונות
מפעל הנתקל בהעדפת רכש מתוצרת חוץ
שלא על בסיס מחיר ואיכות.
ניהול פעולות הסברה לטובת
המפעל או המוצר.ועוד...
לפרטים נוספים

דרונט בניית אתרים
תוכן ושיווק אינטרנטי 
Bookmark and Share