כנס סנסוריקה 2013

 

עולם החישה והחושים הפך בעשור האחרון לנדבך מרכזי בהצלחה של כל מוצר חדש המגיע למדפי הסופרמרקט. יישומים של טכנולוגיות מתקדמות ושיטות מחקר ואבחון חדשות האיצו את התפתחות התחום והביאו אותו להישגים מרשימים בתחומי המחקר והפיתוח של מוצרים חדשים, שיווק, בקרת איכות וכיו"ב. על רקע ההתפתחויות והחדשנות שאפיינו את התחום הסנסורי בשנים האחרונות, יוקדש השנה הכנס לדיון באתגרים, במגמות ובהזדמנויות החדשות שמציע התחום הסנסורי לתעשיית המזון ומוצרי הצריכה תוך דגש על חידושים וחדשנות.

 

הכנס יכלול הרצאות מליאה וסדנאות שיוקדשו למגוון נושאים בתחומי הטעם והחישה וצפויים ליטול בו חלק כ- 250 משתתפים מתחומי השיווק, הטכנולוגיה של מזון, אבטחת ובקרת איכות, צוותי מחקר ופיתוח נציגים של תעשיות המזון ומוצרי הצריכה ושירותים תומכי ענף דוגמת מעבדות כימיה ומיקרוביולוגיה, יצרני ציוד מדידה ובקרה, מכוני מחקר וכדומה.

 

 

טופס רישום לכנס סנסוריקה 2013   טופס רישום לכנס סנסוריקה 2013
סדר יום לכנס סנסוריקה 2013  סדר יום לכנס סנסוריקה 2013

תאריך 17/02/2013 08:30 16:00
מיקום מרכז הכנסים בכפר המכביה
הדפסשלח לחבר
עזרה וכלים
התאחדות לשירות העסק שלך

עושים בית ספר לתעשייה 
 המכללה לניהול בתעשייה
 עריכת מגוון ימי עיון, קורסים וסדנאות
 לבעלי התפקידים בהנהלות
 מפעלי התעשייה לצורך העשרה
 וקניית כלים ומיומנויות בתחומי פעילותן
 ההכשרות מתקיימות בשיתוף ובהנחיית
 גופים מקצועיים מהמובילים במשק,
 ומותאמות במיוחד לקהל היעד 
  לפרטים נוספים

 

 

דרונט בניית אתרים
תוכן ושיווק אינטרנטי 
Bookmark and Share