מזון בעידן החדש 2012 – הכנס הבינלאומי השנתי של תעשיות המזון

 

הכנס הבינלאומי השנתי של ענף המזון, "מזון בעידן החדש 2012", המתקיים זו השנה האחת עשרה בחסות איגוד תעשיות המזון בהתאחדות התעשיינים ובהשתתפות האקדמיה,  יערך ב 17-18 ביוני, 2012 במרכז הכנסים בכפר המכביה.

 

כנס מזון בעידן החדש הינו האירוע המוביל של ענף המזון ומשתתפים בו למעלה מ 1,000 נציגים של למעלה מ 200 חברות מענף המזון, נציגי האקדמיה הרפואה והתזונה. הכנס  נועד לספק את הצורך במידע עדכני על ההתפתחויות והמגמות בתעשיית המזון. בכנס ייטלו חלק בכירי המומחים מתעשיית המזון בארץ ובעולם אשר יציגו במהלך ימי הכנס את המגמות והחידושים האחרונים.

 

יו"ר הכנס והעומד בראש הועדה המארגנת הינו מר גדי לסין יו"ר איגוד תעשיות המזון בהתאחדות התעשיינים ונשיא שטראוס גרופ. יושבת הראש האקדמית הינה פרופ' אילת פישמן - הפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון, הטכניון.

 

הכנס יערך במתכונת של שני ימים מלאים שיכללו הרצאות מליאה ומסלולים מקצועיים.

 

בתוכנית הכנס: 

יום ראשון 17 ביוני, 2012

 

מליאת בוקר:

§  פתיחה וברכות  - יו"ר הכנס מר גדי לסין, יו"ר איגוד תעשיות המזון ונשיא ומנכ"ל שטראוס גרופ

§ המשק הישראלי לאן?    פרופ' צבי אקשטיין, דיקאן ביה"ס לכלכלה, המרכז הבינתחומי הרצליה

§ טקס הענקת פרס מפעל חיים בתעשייה ובאקדמיה, במעמד נשיא התאחדות התעשיינים מר צביקה אורן

          §     Mr. Francisco Redruello, Euromonitor International - The impact of worsening global economy on packaged food and retail performance.

 

מושבים מקצועיים:

§  מושב שיווק ופרסום בראשות מר איציק תמיר - מנכ"ל קבוצת ישראל, קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות קלים ידון בחידושים של תפיסות ניהול השיווק הפרסום על רקע הסביבה המשתנה.

§  מושב צרכנות עתידית - עולם המחר בראשות מר אריק שור, מנכ"ל קבוצת תנובה ידון ב"צרכן החדש" והשפעתו על הרגלי ודפוסי ההתנהגות הצרכנית.

§  מושב "דמוגרפיה ומזון" וההשלכה על הרגלי הצריכה בראשות מר דודי מנביץ – משנה למנכ"ל אסם יעסוק בהשלכות השינויים הדמוגרפיים של אוכלוסיית העולם בכלל וישראל בפרט על צריכת המזון וכיצד על התעשייה להיערך לכך.

§  מושב אסטרטגיה בראשות מר גדי לסין, נשיא ומנכ"ל שטראוס גרופ ויו"ר איגוד תעשיות המזון ידון בדילמות והפתרונות האסטרטגיים בפניהם ניצבת תעשיית המזון.

§  מושב קמעונאות בראשות  מר אלי גידור, משנה בכיר למנכ"ל שופרסל יבחן את ההשלכות של כוחות השוק על עתידה של הקמעונאות בשוק המקומי.

§  מושב מריכוזיות לתחרות בראשות מר גלעד זילברברג, מנכ"ל ובעלים מאיר בייגל, יו"ר הועדה למפעלים קטנים ובינוניים, התאחדות התעשיינים יעסוק באמצעים לעידוד התחרות בענף המזון באמצעות קידום העסקים הקטנים והבינוניים.

 

יום שני 18 ביוני, 2012

 

מליאת בוקר:

§  פתיחה וברכות  -  פרופ' אילת פישמן - הפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון, הטכניון, יו"ר אקדמי

  §Dr. Daniel Rossi, Vice – Chairman ETP, Chairman of the collaboration activities of the NTPs, Chairman Italian "Food for Life", SPES Administrator - The European Approach towards Research Development and Innovation in the Food Industry

§  הענקת פרס מצוינות טכנולוגית וטקס חלוקת מלגות הקרן לקידום תעשיות המזון בישראל לסטודנטים

מצטיינים מהפריפריה

§הרצאת מליאה - נוטכנולוגיה במאה ה-21: ממבנים ביולוגים לחומרים חדשניים- פרופ' אהוד גזית - המופקד על הקתדרה לננו-ביולוגיה, הפקולטה למדעי החיים, אוניברסיטת ת"א, המדען הראשי, משרד המדע והטכנולוגיה

 

מושבים מקצועיים:

§  מושב טכנולוגיה / מיקרוביולוגיה בראשות פרופ' אייל שמעוני- סמנכ"ל טכנולוגיה, פיתוח עסקי ואסטרטגיה, שטראוס גרופ ידון בשיטות חדשות לאפיון חיידקים במזון והטמעת טכנולוגיות חדשות בתעשייה.

§  מושב בנושא פתרונות עתידיים בתזונה ומזון בראשות פרופ' אלכסנדר ויינשטיין המכון למדעי הצמח וגנטיקה בחקלאות, הפקולטה למדעי החקלאות, המזון ואיכות הסביבה ברחובות; האוני' העברית, יארח חברות ביוטכנולוגיות אשר עוסקות בתרביות צמחים ושיפור העמידות של צמחים לתנאי סביבה שונים.

§  מושב חדשנות על שם דר' מיכה שמר בראשות דר' שאול מידב, לשעבר המדען הראשי של קבוצת אסם, ידון בהיבטים שונים של חדשנות בתעשיית המזון.

§  מושב בנושא הזדמנויות ויזמויות בעידן הקיימות בראשות מר דב לנדמן, הטכנולוג הראשי והמנהל הסביבתי קוקה-קולה ישראל, ידון בנושאים הקשורים בפתרונות אריזה, צמצום שפכים בתעשייה ובמחזור מים ואשפה.

§  מושב אורח חיים בריא - פעילויות וחידושים בחינוך בראשות דר' אילנה שמידט הופפלד, המחלקה להוראת המדעים, מכון ויצמן למדע, ידון בדרכים לשפר את הגישה לתזונה בריאה של כלל הציבור ומתבגרים בפרט ויכלול גם הפעלה מעשית בעזרת גומיות.

§  מושב בנושא איכות מזון ואלרגנים בראשות דר' מעוז גרופר – מדען ראשי קבוצת אסם, ידון בהיבטים בריאותיים ורגולטורים של אלרגנים במזון.

 

 להרשמה וקבלת פרטים לחץ כאן

 

תוכנית הכנס  תוכנית הכנס

תאריך 17/06/2012 - 18/06/2012
מיקום במרכז הכנסים בכפר המכביה
מארגן האירוע איגוד תעשיות המזון בהתאחדות התעשיינים
הדפסשלח לחבר
עזרה וכלים
התאחדות לשירות העסק שלך

מייעצים לך בענייניי עבודה ויחסי עבודה

·  ייעוץ שוטף למפעלים בכל הנוגע
   לחוקי העבודה וליחסי עבודה 
   הן במישור הקיבוצי והן
   במישור הפרטני

·  מעורבות בהליכי חקיקה בכנסת
   ובוועדותיה.

·  טיפול במימוש חוקים,
   תקנות וצווים,
   מול גורמים ממשלתיים.ועוד...

לפרטים נוספים

 

 

דרונט בניית אתרים
תוכן ושיווק אינטרנטי 
Bookmark and Share