הזמנה: יום עיון בנושא "הנדסת מזון במאה ה- 21" 22.4.12

 

יום עיון בנושא הנדסת מזון במאה ה- 21, יתקיים ביום שני 30 באפריל 2012 לכבודו של פרופ' זקי ברק בהגיעו לגבורות.

 

יום העיון, בשיתוף פורום החדשנות של איגוד תעשיות המזון יתקיים באודיטוריום הפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון בטכניון, חיפה.

 

יש לאשר השתתפות למייל - innovation@mns-israel.com  לא יאוחר מ 22 אפריל 2012

 

 

להלן סדר היום למפגש:

 

13:45  התכנסות ורישום

 

14:00  דברי ברכה

פרופ' בן-ציון לוי - דיקן הפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון,

הטכניון

פרופ' שמעון מזרחי - הפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון,

הטכניון

 

14:30  מרצה אורח - פרופ' אריק ווינדהב, המכון השוויצרי הפדרלי

לטכנולוגיה (ציריך, שוויץ)

עיבוד פונקציונלי מושכל למזון מותאם אישית על בסיס

גישה הנדסית הפוכה לתהליכי העיכול.

 

15:15  פרופ' סם שגיא, הפקולטה לחקלאות, מזון והסביבה,

האוניברסיטה העברית

הנדסת מזון - הזדמנויות, אתגרים ושינויי פרדיגמה לקראת

העתיד בראיה אישית

 

15:45  ד"ר שאול מידב, לשעבר המדען הראשי של קבוצת אסם

העברת תזונה ובריאות לצרכן - אתגרים

ואסטרטגיות בתעשייה

 

16:15  הפסקת קפה והצגת פוסטרים

 

16:45  מרצה אורח - פרופ' יוכן וייס, אוניברסיטת הוהנהיים

(שטוטגרט, גרמניה)

הנדסת מערכות אנקפסולציה להעברת רכיבים

פונקציונליים במזון

 

17:30  דברי סיכום - פרופ' זקי ברק

 

 

רצ"ב הזמנה ליום עיון

 

 

הזמנה: יום עיון בנושא "הנדסת מזון במאה ה- 21"    22.4.12  הזמנה: יום עיון בנושא "הנדסת מזון במאה ה- 21" 22.4.12

תאריך 30/04/2012 13:45 18:00
מיקום באודיטוריום הפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון בטכניון, חיפה.
הדפסשלח לחבר
עזרה וכלים
התאחדות לשירות העסק שלך

עושים בית ספר לתעשייה 
 המכללה לניהול בתעשייה
 עריכת מגוון ימי עיון, קורסים וסדנאות
 לבעלי התפקידים בהנהלות
 מפעלי התעשייה לצורך העשרה
 וקניית כלים ומיומנויות בתחומי פעילותן
 ההכשרות מתקיימות בשיתוף ובהנחיית
 גופים מקצועיים מהמובילים במשק,
 ומותאמות במיוחד לקהל היעד 
  לפרטים נוספים

 

 

דרונט בניית אתרים
תוכן ושיווק אינטרנטי 
Bookmark and Share