ההרשמה לכנס החמישי לחידושים במזון, 9 בפברואר 2012, החלה!

 
הכנס החמישי לחידושים במזון - תעשייה פוגשת אקדמיה

אקדמיה ותעשיה בגובה העיניים

9 בפברואר 2012

הפקולטה לחקלאות, מזון וסביבה ע"ש רוברט ה. סמית


הכנס מחולק לשני חלקים - הרצאות בחלקו הראשון וסדנאות שונות בחלק השני

תכנית הכנס:

0830 התכנסות

0830-0900 ברכות

0900-0930 הרצאת פתיחה (טרם נקבע)

0930-1000 פרופ' אייל שמעוני, CTO שטראוס גרופ,  "תעשיה ואקדמיה - למה לנו את זה?"

1000-1020 מר אבנר גלילי, חברת fresh defrost  על טכנולוגיית הקפאה ישראלית הנמכרת בעולם!    

1020-1040 קפה וכיבוד

1040-1100 דר' אהרון טוראן, האוניברסיטה העברית, על קוגניציה ומזון רפואי.

1100-1120 דר' שלומית גורליק, האוניברסיטה העברית, על פיצוח הפרדוקס הצרפתי.

1120-1140 חברת Critical Water על מערכת טיפול במים הפותחת אפשרויות חדשות לתעשיית המזון.

1140-1200 דר' דויד רוזנבלט, שר הדרכה וייעוץ, על ניטור ובקרה בזמן אמת

1200-1215 הצגת הסדנאות

 

1200-1300 הפסקת צהריים

 

סדנאות:

  • סדנת חומרי גלם וחומרי השחמה, פרוטארום בע"מ
  • סדנת אנליזה של מזון בטכנולוגיית NIR - חברת ברגל בע"מ
  • סדנת טכנולוגיה - HPP. מולטיוואק בע"מ
  • סדנת רובוטיקה - חברת Yaskawa
  • סדנת הגברת טעמים והפחתת נתרן - ליקורד בע"מ

 

1300-1400 סבב סדנאות ראשון

1400-1500 סבב סדנאות שני

1500-1600 סבב סדנאות שלישי


לתכנית הכנס – www.foodinnovation.co.il

להרשמה – www.reg.co.il/foodlab




ההרשמה החלה מ 15 בדצמבר
 

תאריך 9/02/2012 08:30 16:00
מיקום הפקולטה לחקלאות, מזון וסביבה ע"ש רוברט ה. סמית
הדפסשלח לחבר
עזרה וכלים
התאחדות לשירות העסק שלך

עושים בית ספר לתעשייה 
 המכללה לניהול בתעשייה
 עריכת מגוון ימי עיון, קורסים וסדנאות
 לבעלי התפקידים בהנהלות
 מפעלי התעשייה לצורך העשרה
 וקניית כלים ומיומנויות בתחומי פעילותן
 ההכשרות מתקיימות בשיתוף ובהנחיית
 גופים מקצועיים מהמובילים במשק,
 ומותאמות במיוחד לקהל היעד 
  לפרטים נוספים

 

 

דרונט בניית אתרים
תוכן ושיווק אינטרנטי 
Bookmark and Share