ההרשמה לכנס החמישי לחידושים במזון, 9 בפברואר 2012, החלה!

 
הכנס החמישי לחידושים במזון - תעשייה פוגשת אקדמיה

אקדמיה ותעשיה בגובה העיניים

9 בפברואר 2012

הפקולטה לחקלאות, מזון וסביבה ע"ש רוברט ה. סמית


הכנס מחולק לשני חלקים - הרצאות בחלקו הראשון וסדנאות שונות בחלק השני

תכנית הכנס:

0830 התכנסות

0830-0900 ברכות

0900-0930 הרצאת פתיחה (טרם נקבע)

0930-1000 פרופ' אייל שמעוני, CTO שטראוס גרופ,  "תעשיה ואקדמיה - למה לנו את זה?"

1000-1020 מר אבנר גלילי, חברת fresh defrost  על טכנולוגיית הקפאה ישראלית הנמכרת בעולם!    

1020-1040 קפה וכיבוד

1040-1100 דר' אהרון טוראן, האוניברסיטה העברית, על קוגניציה ומזון רפואי.

1100-1120 דר' שלומית גורליק, האוניברסיטה העברית, על פיצוח הפרדוקס הצרפתי.

1120-1140 חברת Critical Water על מערכת טיפול במים הפותחת אפשרויות חדשות לתעשיית המזון.

1140-1200 דר' דויד רוזנבלט, שר הדרכה וייעוץ, על ניטור ובקרה בזמן אמת

1200-1215 הצגת הסדנאות

 

1200-1300 הפסקת צהריים

 

סדנאות:

  • סדנת חומרי גלם וחומרי השחמה, פרוטארום בע"מ
  • סדנת אנליזה של מזון בטכנולוגיית NIR - חברת ברגל בע"מ
  • סדנת טכנולוגיה - HPP. מולטיוואק בע"מ
  • סדנת רובוטיקה - חברת Yaskawa
  • סדנת הגברת טעמים והפחתת נתרן - ליקורד בע"מ

 

1300-1400 סבב סדנאות ראשון

1400-1500 סבב סדנאות שני

1500-1600 סבב סדנאות שלישי


לתכנית הכנס – www.foodinnovation.co.il

להרשמה – www.reg.co.il/foodlab




ההרשמה החלה מ 15 בדצמבר
 

תאריך 9/02/2012 08:30 16:00
מיקום הפקולטה לחקלאות, מזון וסביבה ע"ש רוברט ה. סמית
הדפסשלח לחבר
עזרה וכלים
התאחדות לשירות העסק שלך

מייעצים לך בענייניי עבודה ויחסי עבודה

·  ייעוץ שוטף למפעלים בכל הנוגע
   לחוקי העבודה וליחסי עבודה 
   הן במישור הקיבוצי והן
   במישור הפרטני

·  מעורבות בהליכי חקיקה בכנסת
   ובוועדותיה.

·  טיפול במימוש חוקים,
   תקנות וצווים,
   מול גורמים ממשלתיים.ועוד...

לפרטים נוספים

 

 

דרונט בניית אתרים
תוכן ושיווק אינטרנטי 
Bookmark and Share