הכשרה מקצועית לראשי צוות בטיחות מזון HACCP 4.1.2012

 

הכשרה לראשי צוות בטיחות מזון HACCP 4.1.2012

 

  מלון מעלה החמישה תאריך: 4.1.12  (הסעות ממחלף הראל בתיאום מוניות מבשרת ירושלים טל. 02-579779)                                                            

מטרת הההכשרה: הקניית מיומנות לצוות HACCP ולעומד בראשו להובלת תהליכי HACCP  באירגונים

ארגונים העוסקים במזון נדרשים לקיים מערכת ניהול בטיחות מזון המבוססת על עקרונות ה- HACCP בשילוב ידע במגוון תחומים במזון בסיכוני מזון , בתזונה, במטרה להבטיח עמידת החברה מאחרי הצהרותיה הפורמליות ובדרישות הסף כפי שמוגדר בחוק.

ארגון ירגיש בטוח יותר ככל שצוות בטיחות המזון במפעל מיומן יותר ובצוות אנשים שמכירים טוב יותר את הסיכונים השונים הכימיים, הפיסיים והמיקרוביאליים והסיכונים הנוספים שבמזון.

יום זה נועד להקנות למשתתף  מיומנות להוביל תהליך HACCP באירגונם.

הקורס מיועד למנהלי הבטחת איכות, טכנולוגי מזון, מבקרי איכות ובכירים נוספים בעלי רקע במזון הרוצים לרכוש מיומנות ב- HACCP להובלת תהליכי HACCP באירגונם.

יום זה הינו היום השביעי  בסידרה (שהחלה ב- 18.9.08  בשיתוף גוף מוביל) והשלישית בסידרה שבהם ניתנו אפשרויות למשתתפים לקבל ערכים מוספים  למשתלמים בשיתוף דר' רוני שפירא ודר' בני טל.

 

הערכים המוספים:

1. שמנים, ממתיקים, תוספי תזונה תחיקה ורגולציה בתזונה המודרנית דר' בני טל. ( יפורסם בקרוב)

2. פתוגניים המרכזיים המזון דר' רוני שפירא ( יפורסם בקרוב )

 

מסיימי הקורס שיעמדו בהצלחה בבחינה הסופית יקבלו תעודה המעידה על כשירותם להובלת תהליכי HACCP באירגונם.

 

לסדר יום והרשמה -  http://www.qsfil.com/PAGE9.asp 

 

 


תאריך 4/01/2012 08:30 17:30
מיקום מלון מעלה החמישה תאריך (הסעות ממחלף הראל בתיאום מוניות מבשרת ירושלים טל. 02-579779)
הדפסשלח לחבר
עזרה וכלים
התאחדות לשירות העסק שלך

מייעצים לך בענייניי עבודה ויחסי עבודה

·  ייעוץ שוטף למפעלים בכל הנוגע
   לחוקי העבודה וליחסי עבודה 
   הן במישור הקיבוצי והן
   במישור הפרטני

·  מעורבות בהליכי חקיקה בכנסת
   ובוועדותיה.

·  טיפול במימוש חוקים,
   תקנות וצווים,
   מול גורמים ממשלתיים.ועוד...

לפרטים נוספים

 

 

דרונט בניית אתרים
תוכן ושיווק אינטרנטי 
Bookmark and Share