סדנה מקצועית בנושא: שמנים, ממתיקים, תוספי תזונה, דרישות סימון, רגולציה ותחיקהבתוזנה המודרנית 29.12.2011

 

סדנה מקצועית בנושא:שמנים ממתיקים תוספי תזונה דרישות סימון רגולציה ותחיקה בתזונה המודרנית

   

מרצה: דר' בנימין  טל: מרצה בכיר נלווה הפקולטה להנדסת מזון וביוטכנולוגיה טכניון , אורט בראודה ותל חי.

  

 

 המיקום: מלון מעלה החמישה בתאריך   29.12.11                                                                     

 (הסעות  ממחלף הראל בתיאום מוניות מבשרת ירושלים טל. 02-579779)

 

                                           

      

 

           

אירגונים העוסקים במזון נדרשים לקיים מערכת ניהול בטיחות מזון המבוססת על עקרונות ה-HACCP  בשילוב ידע ברגולציה תחיקה וסימון מזון ,   בסיכוני מזון, בתזונה, במטרה להבטיח את עמידת החברה בהצהרותיה הפורמליות ובדרישות הסף כפי שמוגדר בחוק לאור השינויים האחרונים שחלו ברגולציה ובתחיקה הישראלית בתחום המזון .

 

תוספי תזונה שמנים וממתיקים מהווים מרכיב חשוב במזון אותו אנו צורכים, בשנים האחרונות חלו שינויים בהבנת המרכיבים השונים של השמנים והממתיקים כמו גם מרכיבים צמחיים אחרים במזונותינו באשר לפעילויותם הביולוגית בגופנו.

 

נושאי היום יכללו את :

.1הרגולציה, התחיקה והסימון העדכנית במזון ותוספי תזונה בארץ ובעולם , שמנים  וממתיקים, תכונות וסוגי  שמנים וממתיקים , הרכביהם, טכנולוגיות הייצור , וחידושים האחרונים בתחום.    

 

2 .היבט הבריאותי של מרכיבים ממקורות צמחיים וחשיבותם הרבה של מרכיבים שונים אלה למניעת מחלות כלי דם ולב, סרטן עיניים, ושמירה על בריאות תקינה.

 

 

לסדר יום והרשמה -   http://www.qsfil.com/PAGE30.asp 

 

 

שמנים ממתיקים ורגולציה תוספי תזונה תחיקה וסימון  שמנים ממתיקים ורגולציה תוספי תזונה תחיקה וסימון

תאריך 29/12/2011 08:30 17:30
מיקום מלון מעלה החמישה - הסעות ממחלף הראל בתיאום מוניות מבשרת ירושלים טל. 02-579779
הדפסשלח לחבר
עזרה וכלים
ההתאחדות לשירות העסק שלך

מקדמים כחול לבן "מטה מיוצר בישראל"
ריכוז תלונות של יצרנים לגבי אפלייתם
לרעה,מול מוצרי ייבוא.טיפול בתלונות
מפעל הנתקל בהעדפת רכש מתוצרת חוץ
שלא על בסיס מחיר ואיכות.
ניהול פעולות הסברה לטובת
המפעל או המוצר.ועוד...
לפרטים נוספים

דרונט בניית אתרים
תוכן ושיווק אינטרנטי 
Bookmark and Share