סדנה בנושא פתגונים עיקריים בתעשיית המזון - 22.12.2011

 

סדנה בנושא: פתוגניים עיקריים בתעשיות המזון:

פתוגנים ,המחלות, המזון המעורב, רגולציה דרכי ניטור והתמודדות.

 

 מרצה: דר' רוני שפירא: מרצה בכיר למיקרוביולוגיה וסניטציה של מזון וראש המכון לביוכימיה מדעי המזון והתזונה הפקולטה לחקלאות

 

המיקום: מלון מעלה החמישה       תאריך:  22.12.11

                                  (הסעות ממחלף הראל בתיאום מוניות מבשרת ירושלים טל. 02-579779)

 

  

                  

מניעת המצאות והתרבות מיקרואורגניזמים פתוגניים במזון הוא יעד הכרחי לכל תעשיית המזון.

ללימוד מנגנוני המחלה כמו גם התנאים במזון המאפשרים שגשוג או דיכוי מיקרואורגניזמים  חשיבות בהתמודדות קילקול מיקרוביאלי ויצור מזון בטוח.

כמו כן  לימוד התכונות המייחדות את הגורם, כמו: המקור הזיהום, תנאי הגידול, תכונות הגורם וסוגי הסביבות והמזון העיקריים המעורבים חשוב לצורך ייצור בטוח של מוצרי מזון.

השינויים התכופים בטכנולוגיה של מזון מלווים גם בשינויים ברפרטואר הגורמים למחלה, ולפתוגניים "ותיקים" הצטרפו בעשורים האחרונים גורמים חדשים שההתמודדות עמם מאתגרת.

בקורס נתמקד בגורמי מחלה עיקריים "ותיקים" ו"חדשים" כמו כן נסקור את הגרולציה ודרכי הניטור וההתמודדות עם הזיהום המיקרוביאלי.

 

לסדר יום והרשמה -  http://www.qsfil.com/PAGE29.asp

 

פתגוניים עיקריים בתעשיית המזון  פתגוניים עיקריים בתעשיית המזון

תאריך 22/12/2011 09:00 18:30
מיקום מלון מעלה החמישה - הסעות ממחלף הראל בתיאום מוניות מבשרת ירושלים טל. 02-579779
הדפסשלח לחבר
עזרה וכלים
התאחדות לשירות העסק שלך

מייעצים לך בענייניי עבודה ויחסי עבודה

·  ייעוץ שוטף למפעלים בכל הנוגע
   לחוקי העבודה וליחסי עבודה 
   הן במישור הקיבוצי והן
   במישור הפרטני

·  מעורבות בהליכי חקיקה בכנסת
   ובוועדותיה.

·  טיפול במימוש חוקים,
   תקנות וצווים,
   מול גורמים ממשלתיים.ועוד...

לפרטים נוספים

 

 

דרונט בניית אתרים
תוכן ושיווק אינטרנטי 
Bookmark and Share