"לומדים מהנסיון" באיגוד המזון – הרצאות ברבעון שני ושלישי 2014

 

תאריך

שעה

נושא

מקום

25 ליוני

15:00-16:30

פרוייקט "הטעמים שעושים את ישראל": כיוונים והתפתחויות בתעשיית המזון המקומית. נפגשים עם השף דוחול ספאדי

מסעדת "דיאנה" בנצרת

8 ביולי

17:00-19:00

אירוע לזכרו של גזי קפלן

באולם צוותא, בתל אביב

22 ליולי

15:00-16:30

רישום פטנטים בתחום המזון: איך עושים את זה

בהתאחדות

30 יולי

15:00-16:30

אוכלים דרך העיניים? טכניקות לצילום מזון, מותגים, השקות, ופרסומות. דן פרץ, מצלמי האוכל המובילים בארץ

בהתאחדות

6 אוגוסט

15:00-16:30

פרוייקט "הטעמים שעושים את ישראל": כיוונים והתפתחויות בתעשיית המזון המקומית, עם השף, יונתן בורוביץ

קפה 48, ת"א

12 אוגוסט

15:00-16:30

מענקי המדען הראשי לתעשייה המסורתית/תחום המזון- איך ניגשים לזה?

התאחדות

***לתשומת לבכם, הפעילות מיועדת לחברי האיגוד, ללא תשלום, בהרשמה מראש: mazon@industry.org.il***

 


תאריך 22/06/2014
הדפסשלח לחבר
עזרה וכלים
התאחדות לשירות העסק שלך

עושים בית ספר לתעשייה 
 המכללה לניהול בתעשייה
 עריכת מגוון ימי עיון, קורסים וסדנאות
 לבעלי התפקידים בהנהלות
 מפעלי התעשייה לצורך העשרה
 וקניית כלים ומיומנויות בתחומי פעילותן
 ההכשרות מתקיימות בשיתוף ובהנחיית
 גופים מקצועיים מהמובילים במשק,
 ומותאמות במיוחד לקהל היעד 
  לפרטים נוספים

 

 

דרונט בניית אתרים
תוכן ושיווק אינטרנטי 
Bookmark and Share