"לומדים מהנסיון" באיגוד המזון – הרצאות ברבעון שני ושלישי 2014

 

תאריך

שעה

נושא

מקום

25 ליוני

15:00-16:30

פרוייקט "הטעמים שעושים את ישראל": כיוונים והתפתחויות בתעשיית המזון המקומית. נפגשים עם השף דוחול ספאדי

מסעדת "דיאנה" בנצרת

8 ביולי

17:00-19:00

אירוע לזכרו של גזי קפלן

באולם צוותא, בתל אביב

22 ליולי

15:00-16:30

רישום פטנטים בתחום המזון: איך עושים את זה

בהתאחדות

30 יולי

15:00-16:30

אוכלים דרך העיניים? טכניקות לצילום מזון, מותגים, השקות, ופרסומות. דן פרץ, מצלמי האוכל המובילים בארץ

בהתאחדות

6 אוגוסט

15:00-16:30

פרוייקט "הטעמים שעושים את ישראל": כיוונים והתפתחויות בתעשיית המזון המקומית, עם השף, יונתן בורוביץ

קפה 48, ת"א

12 אוגוסט

15:00-16:30

מענקי המדען הראשי לתעשייה המסורתית/תחום המזון- איך ניגשים לזה?

התאחדות

***לתשומת לבכם, הפעילות מיועדת לחברי האיגוד, ללא תשלום, בהרשמה מראש: mazon@industry.org.il***

 


תאריך 22/06/2014
הדפסשלח לחבר
עזרה וכלים
התאחדות לשירות העסק שלך

מייעצים לך בענייניי עבודה ויחסי עבודה

·  ייעוץ שוטף למפעלים בכל הנוגע
   לחוקי העבודה וליחסי עבודה 
   הן במישור הקיבוצי והן
   במישור הפרטני

·  מעורבות בהליכי חקיקה בכנסת
   ובוועדותיה.

·  טיפול במימוש חוקים,
   תקנות וצווים,
   מול גורמים ממשלתיים.ועוד...

לפרטים נוספים

 

 

דרונט בניית אתרים
תוכן ושיווק אינטרנטי 
Bookmark and Share