"לומדים מהנסיון" באיגוד המזון – הרצאות ברבעון שני ושלישי 2014

 

תאריך

שעה

נושא

מקום

25 ליוני

15:00-16:30

פרוייקט "הטעמים שעושים את ישראל": כיוונים והתפתחויות בתעשיית המזון המקומית. נפגשים עם השף דוחול ספאדי

מסעדת "דיאנה" בנצרת

8 ביולי

17:00-19:00

אירוע לזכרו של גזי קפלן

באולם צוותא, בתל אביב

22 ליולי

15:00-16:30

רישום פטנטים בתחום המזון: איך עושים את זה

בהתאחדות

30 יולי

15:00-16:30

אוכלים דרך העיניים? טכניקות לצילום מזון, מותגים, השקות, ופרסומות. דן פרץ, מצלמי האוכל המובילים בארץ

בהתאחדות

6 אוגוסט

15:00-16:30

פרוייקט "הטעמים שעושים את ישראל": כיוונים והתפתחויות בתעשיית המזון המקומית, עם השף, יונתן בורוביץ

קפה 48, ת"א

12 אוגוסט

15:00-16:30

מענקי המדען הראשי לתעשייה המסורתית/תחום המזון- איך ניגשים לזה?

התאחדות

***לתשומת לבכם, הפעילות מיועדת לחברי האיגוד, ללא תשלום, בהרשמה מראש: mazon@industry.org.il***

 


תאריך 22/06/2014
הדפסשלח לחבר
עזרה וכלים
ההתאחדות לשירות העסק שלך

מקדמים כחול לבן "מטה מיוצר בישראל"
ריכוז תלונות של יצרנים לגבי אפלייתם
לרעה,מול מוצרי ייבוא.טיפול בתלונות
מפעל הנתקל בהעדפת רכש מתוצרת חוץ
שלא על בסיס מחיר ואיכות.
ניהול פעולות הסברה לטובת
המפעל או המוצר.ועוד...
לפרטים נוספים

דרונט בניית אתרים
תוכן ושיווק אינטרנטי 
Bookmark and Share