פורסמו תקנות בריאות הציבור (מזון) (סימון גלוטן) (תיקון), התשע"א - 2011

20/03/2011

פורסמו (רצ"ב) תקנות בריאות הציבור (מזון) (סימון גלוטן) (תיקון), התשע"א  - 2011, מעדכנות את תקנות בריאות הציבור (מזון) (סימון גלוטן), התשנ"ו – 1996  - העדכון מאפשר, בין היתר, לסמן במילים "ללא גלוטן" כאשר שעור הגלוטן במזון אינו עולה או שווה ל  - 20 חלקים למיליון ופותח אפשרויות להגדיל את מגוון המוצרים  ללא גלוטן לרווחת הצרכנים בעלי הרגישות לגלוטן.

 

 

תקנות בריאות הציבור (מזון) (סימון גלוטן) (תיקון), התשע"א  - 2011  תקנות בריאות הציבור (מזון) (סימון גלוטן) (תיקון), התשע"א - 2011
הדפסשלח לחבר
דרונט בניית אתרים
תוכן ושיווק אינטרנטי 
Bookmark and Share