לומדים מהנסיון באיגוד המזון - הרצאות רבעון אחרון 2013 ורבעון ראשון 2014

2/10/2013

 

תוכנית "לומדים מהניסיון" מבית היוצר של איגוד תעשיות המזון בהתאחדות התעשיינים באה לסייע למפעלים קטנים ובינוניים החברים באיגוד בפרט וחברי איגוד המזון בכלל.  במסגרת התוכנית, ה/יתקיימו מפגשים והרצאות מקצועיות בנושאים שונים ומגוונים הקשורים לפעילות החברות.

 

הרצאות באיגוד המזון – רבעון אחרון 2013 ורבעון ראשון 2014

 

מס'

תאריך

מרצה

שם ההרצאה

שונות

1

יום ד' 02.10.2013

מר אריק רייכמן - מנכ"ל תנובה לשעבר 1995-2007

"לא על החלב לבדו" תעשיית המזון בישראל - כיוונים ותובנות.

קומה 16 אולם מושביץ

2

יום ג' 15.10.2013

ד"ר יצחק סקלסקי, מנכ"ל חברת אגריאור פיקוח והתעדה

"תקני איכות ובטיחות במזון - עקרונות, כיוונים ומגמות"

קומה 16 אולם מושביץ

3

יום ג' 29.10.2013

עו"ד עידית רייטר, מנהלת מחלקת דיני סביבה וקיימות. משרד עו"ד גולדפרב-זליגמן

"סוגיות סביבתיות בתעשיית המזון, נקודת מבט משפטית"

קומה 16 אולם מושביץ

4

יום ג' 26.11.2013

עו"ד עופר יוחננוף, התאחדות התעשיינים

"על קצה המזלג" חוקי עבודה בענף המזון

קומה 16 חדר ישיבות

5.

יום ג' 10.12.13

עו"ד חגית בלייברג - ראש מחלקת ליטיגציה גולדפרב זליגמן

תובענות ייצוגיות בענף המזון

קומה 16 אולם מושביץ

6.

יום ד' 1.1.2014

אבי בניהו – דובר צה"ל ומפקד גל"צ לשעבר

ניהול משברים בענף המזון

קומה 16 אולם מושביץ

7.

יום ג' 14.1.2014

הילה ליבאי – מחקרי שוק וייעוץ שיווקי- אסטרטגי

"על טעם ועל ריח" מחקר שוק בענף המזון

קומה 16 אולם מושביץ

8.

יום ג' 4.2.2014

אלירן מלול - מנכ"ל חב' ערב מרקט

"הזדמנויות עסקיות בשוק הערבי"

מועד טנטטיבי -

קומה 1

9.

יום ג' 25.2.2014

אורן הרמבם – רישוי עסקים

רישוי עסקים

מועד טננטטיבי-

קומה 16 אולם מושביץ

10.

יום ד' 5.3.2013

רובי גינל – עסקים במאדים וממשלה מנגה – גרסת המזון עשה ואל תעשה בהתנהלות עם רגולציה בשגרה ובחירום

עסקים במאדים וממשלה מנגה – גרסת המזון עשה ואל תעשה

קומה 16 אולם מושביץ

הדפסשלח לחבר
דרונט בניית אתרים
תוכן ושיווק אינטרנטי 
Bookmark and Share