7. המדריך לייצור נקי בתעשיית שימורים ועיבוד מזון

המדריך לייצור נקי בתעשיית שימורים ועיבוד מזון

מטרת המדריך היא להציג תמונת מצב של תעשיית שימורים ועיבוד מזון בהיבט הסביבתי.
המדריך מציע דוגמאות ליישום הפחתת מזהמים במקור עבור מגזר זה ומספק כלי למומחים ולתעשיינים לשילוב שיקולים סביבתיים-כלכליים בקבלת החלטות במפעל. המדריך כולל סקירה של תעשיית שימורי הדגים, הבשר והירקות.

המדריך פורסם במרץ 2001.

הדפסשלח לחבר
דרונט בניית אתרים
תוכן ושיווק אינטרנטי 
Bookmark and Share