מזון בעידן החדש 2009 – הכנס הבינלאומי השנתי של איגוד תעשיות המזון

22/04/2009

 SAVE THE DATE - 28/06/2009

 

הכנס הבינלאומי השנתי ה 8 של ענף המזון, "מזון בעידן החדש 2009", המתקיים זו השנה השמינית ברציפות בחסות איגוד תעשיות המזון בהתאחדות התעשיינים ובהשתתפות האקדמיה,  יערך השנה ב-  28  ביוני 2009, במרכז הכנסים "Avenue" הממוקם בפארק העסקים איירפורט-סיטי.

 

כנס מזון בעידן החדש הינו האירוע המוביל של ענף המזון ומשתתפים בו נציגים של למעלה מ 200 חברות מענף המזון, נציגי האקדמיה הרפואה והתזונה. הכנס  נועד לספק את הצורך במידע עדכני על ההתפתחויות והמגמות בתעשיית המזון. בכנס ייטלו חלק בכירי המומחים מתעשיית המזון בארץ ובעולם אשר יציגו במהלך ימי הכנס את המגמות והחידושים האחרונים.

 

יו"ר הכנס והעומד בראש הועדה המארגנת הינו מר גדי לסין, יו"ר איגוד תעשיות המזון בהתאחדות התעשיינים, היו"ר האקדמי של הכנס הינו פרופ' ישראל גולדברג מהפקולטה לרפואה, האוניברסיטה העברית בירושלים.

 

הכנס יערך במתכונת של יום אחד ויכלול הרצאות מליאה  ו- 5 מסלולים  מקצועיים.

§         בראש מסלול ניהול ושיווק, יעמדו במשותף גב' מיכל גור שביט, סמנכ"לית אסטרטגיה שיווקית, שטראוס גרופ ומר יורם שגיא, מנכ"ל חברת  המכירות וההפצה, החברה המרכזית לייצור משקאות קלים (קוקה קולה ישראל). ,

§         בראש מסלול סחר וקמעונאות מזון, יעמדו במשותף מר דודי מנביץ, מנכ"ל אסם סחר ומשנה למנכ"ל אסם-נסטלה ומר גרשון וייסמן, סמנכ"ל סחר הרבוע הכחול.

§         בראש מסלול טכנולוגיה יעמדו במשותף פרופ' נסים גרתי ממכון קזאלי לכימיה יישומית, המכון לכימיה, הפקולטה למדעי הטבע, האוניברסיטה העברית בירושלים ומר אורי יהודאי - נשיא ומנהל עסקים ראשי פרוטרום.

§         בראש מסלול תזונה יעמדו במשותף פרופ' עמנואל לבנטל נשיא מכון דנונה ופרופ' רם רייפן מביה"ס למדעי התזונה האוניברסיטה העברית.

§         בראש מסלול חדשנות יעמדו במשותף ד"ר שאול מידב מדען ראשי אסם נסטלה ופרופ'  אייל שמעוני מהפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון בטכניון.

 

בכנס יתארחו  יותר מ- 30 מרצים ביניהם מרצי מליאה בכירים מתעשיית המזון העולמית והאקדמיה ומרצים מובילים מהארץ, מהתעשייה, המסחר והאקדמיה.

 

במסגרת הכנס יחולקו מטעם איגוד תעשיות המזון בהתאחדות התעשיינים פרסי מפעל חיים בתעשייה ובאקדמיה וכמו כן, יוענק פרס מצוינות בטכנולוגיית מזון לטכנולוג/ית. בנוסף, יחולקו מלגות הקרן לקידום תעשיית המזון לסטודנטים מצטיינים מהפריפריה.

 

במקביל לכנס, כמו בשנים הקודמות, תתקיים תערוכה מקצועית של חברות וארגונים, ספקים ונותני שירותים בענף המזון. התערוכה תציג את החידושים וההתפתחויות בתחומי התפעול, המו"פ והשיווק.

 

לפרטים נוספים  אודות אירועי הכנס אנא צרו קשר עם משרדי אקספרו 03-6962143

 

 

 

 

 

הדפסשלח לחבר
עזרה וכלים
התאחדות לשירות העסק שלך

מקדמים כחול לבן "מטה מיוצר בישראל"
ריכוז תלונות של יצרנים לגבי אפלייתם
לרעה,מול מוצרי ייבוא.טיפול בתלונות
מפעל הנתקל בהעדפת רכש מתוצרת חוץ
שלא על בסיס מחיר ואיכות.
ניהול פעולות הסברה לטובת
המפעל או המוצר.ועוד...
לפרטים נוספים

דרונט בניית אתרים
תוכן ושיווק אינטרנטי 
Bookmark and Share